Marijke

Correct en snel geleverd.

Delia Kenter-Borgman

Het pakket goed ontvangen! Maar 1 paar is te klein, heb al wel een retour formulier ingevuld. Nu is mijn vraag, kan ik wachten met het retourneren , totdat ik de grotere maat heb ontvangen. Deze... Het pakket goed ontvangen! Maar 1 paar is te klein, heb al wel een retour formulier ingevuld. Nu is mijn vraag, kan ik wachten met het retourneren , totdat ik de grotere maat heb ontvangen. Deze verpakking is veel te groot voor 1 paar. Hoor graag van u, met groet Delia Kenter-Borgman.

S.Ramautar

Een heel betrouwbare bedrijf. Binnen 24 uur me order binnen,er was een beschadiging, een mailtje zonder enige vraag gelijk een andere opgestuurd.,

Niet dat ik weet.

winia

Mailcontact prima. Maar heb nog niets ontvangen, Dit zou 5 dagen geleden al zijn

Graag goede levering indien de fout niet bij de vervoerder ligt

Reactie Bellatio.nl:

Beste Klant,
Volgens uw track en trace nummer is het pakket aangeboden.
Beste Klant,
Volgens uw track en trace nummer is het pakket aangeboden.
Uw pakket mag afgegeven worden bij een van de buren in uw omgeving. Wellicht kunt u navraag doen bij uw buren in uw straat of zij uw bestelling hebben aangenomen?

Marielle Linthorst

Groot assortiment en niet duur.

ph fosse

Verzending ,termijn en betaling ok

Colette Bergé

Bestelling duidelijk , eenvoudig bestellen. bestelling te volgen en op tijd in huis!

het duurde even voordat ik kon zien dat de bestelling goed doorgekomen was. ik had graag nog iets eerder willen weten dat de bestelling oke was en dat het in gang was gezet. maar het is... het duurde even voordat ik kon zien dat de bestelling goed doorgekomen was. ik had graag nog iets eerder willen weten dat de bestelling oke was en dat het in gang was gezet. maar het is natuurlijk ook erg druk in december!

Pepping

Goed , alleen een aantal keren dat de spullen niet voorradig waren of leverbaar pas nov. 2019 ????.

als het niet leverbaar is , erbij vermelden wanneer wel.

Dick Zijlstra

Helemaal oke, niets op aan te merken. Snel verzonden, op tijd bezorgt.

Nee ik heb geen tips of verbeterpunten.

Van leenen

Waanzinnig bedrijf houd je goed op de hoogte over je bestelling en kom hun belofte na qua snelle levering ga zo door perfect