BENITECH

Gesprek met de adviseur
Kwaliteit producten
Plaatsing

fafieanie

Service zoals service moet zijn en vakwerk.

Franken

Het verkoopgesprek als erg prettig ervaren, afgelopen Februari zijn bij ons kunststof kozijnen voor de bovenverdieping geplaatst tot heden ziet dit er strak en verzorgd uit. De benedenverdieping... Het verkoopgesprek als erg prettig ervaren, afgelopen Februari zijn bij ons kunststof kozijnen voor de bovenverdieping geplaatst tot heden ziet dit er strak en verzorgd uit. De benedenverdieping volgt hopelijk eind volgend jaar.

G.Langbroek

Het contact met het bedrijf was zeer goed en klant vriendelijk.En zijn de afspraken die gemaakt worden prima en goed nagekomen, en prima werk geleverd met uitstekende vakmensen.

Frans Faase

Plezierige, nette vaklui monteren goede ramen

m.a. snellink

Vriendelijk en met aandacht

L.B.Bosdijk

De plaatsing van twee dakkapellen verliep van begin tot einde volgens plan en nu, na twee jaar, zijn we nog steeds tevreden over het eindresultaat.

g.nijland

Snelle jongens

Reactie BENITECH:

Benitech kozijnen streeft er altijd naar om een kwaliteitsproduct te leveren en waardeert de mening van haar klanten. Service is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering en wij werken er... Benitech kozijnen streeft er altijd naar om een kwaliteitsproduct te leveren en waardeert de mening van haar klanten. Service is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering en wij werken er altijd aan om deze te verbeteren.
Via het betaalplan van Benitech is er altijd de mogelijkheid om na montage het bedrag in maandelijkse termijnen te betalen, ook kan het bedrag na plaatsing giraal worden overgemaakt.
Wij leveren enkel kwaliteit en A-merken als Veka en Schuco, als er bij een andere firma kozijnen zijn besteld is het natuurlijk mogelijk dat daar kwaliteit-, en prijsverschillen in zitten.
Mochten er naar aanleiding van deze reactie vragen zijn kunt u ons altijd mailen of bellen op telefoonnummer 088-6001357.

Volkers

Benitech is goed en professioneel, zoal bij de aankoop, de plaatsing als de service.

A. van Asselt

Duidelijk, netjes en vakkundig.