BENITECH

Prima ervaring

Van der kroft

Goed, sneller dan verwacht

mw.kross

Meest waardeloze bedrijf ooit want ik heb alleen maar ellende en ze zijn nou al 5 keer geweest om de boel op te knappen en nog moeten ze terug komen echt waardeloos en zeker niet aan te raden voor... Meest waardeloze bedrijf ooit want ik heb alleen maar ellende en ze zijn nou al 5 keer geweest om de boel op te knappen en nog moeten ze terug komen echt waardeloos en zeker niet aan te raden voor anderen mijn advies is zoek lekker verder er zijn er vast meer met wat u zoekt maar stink hier niet in zoals wij hebben gedaan zonde van het geld .
en je kan er elke keer nog een dag vrij voor nemen ook en dat kost ook alleen maar geld dus al met al word je dubbel genaaid.

Reactie BENITECH:

Geachte mevrouw Kross,
Geachte mevrouw Kross,
We hebben uw reactie gelezen en zijn hard aan het werk om alles zo snel mogelijk naar wens op te lossen. We begrijpen dat het erg vervelend is en zoals u aangeeft zijn we elke keer langsgekomen om uw klachten proberen te verhelpen. Nogmaals ons excuus en vervelend dat u het zo ervaren heeft. Afgelopen vrijdag is één van onze service monteurs nog bij jullie geweest en ik begreep dat dit goed verlopen is. We streven er naar om klachten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Dat neemt niet weg dat het erg vervelend kan zijn natuurlijk.
Team Benitech Kozijnen

Jeroen cornelissen

Correct, netjes, en perfect afgewerkt!

Gerrit Kuik

Vriendelijke mensen die uitstekend werk afleveren

M. Andre

Goed bedrijf, keurige service