Bevlogen, gepassioneerde en enthousiaste trainers die zoveel mogelijk ontwikkeling uit hun trainees willen halen.
Melvin
Super goed. De trainers hebben aandacht voor iedere deelnemer en er is voor iedereen wat nieuws te leren op het gebied van presenteren. Aanrader voor iedereen die wel eens voor een groep moet staan.
Ik heb het als heel prettig ervaren. We konden snel schakelen en de gestelde deadlines werden gehaald
Over het algemeen goed. Gezien de tijd die we hadden is er een goede presentatie opgeleverd en heft Bento zeker toegevoegde waarde geleverd.
Het was zeker een positieve dag
Mark van Koolwijk - Ipsos
Erg leuke en leerzame training! Friso was erg goed. Hij heeft veel goede tips gegeven en deed het met veel humor.
Menno (Ipsos)
Friso weet zeer snel een sfeer te creeeren waardoor iedereen zich op een kwetsbare manier durft op te stellen. Friso leest een persoon snel en weet precies waar de aandachtspunten liggen. Ondanks...Friso weet zeer snel een sfeer te creeeren waardoor iedereen zich op een kwetsbare manier durft op te stellen. Friso leest een persoon snel en weet precies waar de aandachtspunten liggen. Ondanks dat het een groepaangelegenheid is, krijgt iedereen de ruimte zijn/haar persoonlijke aandachtspunt te trainen. Ik heb deze training al zeer prettig en een hele mooie ervaring ervaren waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.
Prima, echter miste ik creativiteit in het eerste deel van de training. De stof was erg droog en hierdoor voelde het echt aan of we hier versneld door heen hadden kunnen gaan.
Kim Stoter - ter Harmsel / Ipsos
Verreweg de beste training die ik tot nu toe in mijn (redelijk korte loopbaan) heb mogen ervaren! Leuke en ook zeer leerzame training. Ongelofelijk hoeveel je in slechts één dag en een terugkomdag...Verreweg de beste training die ik tot nu toe in mijn (redelijk korte loopbaan) heb mogen ervaren! Leuke en ook zeer leerzame training. Ongelofelijk hoeveel je in slechts één dag en een terugkomdag kunt bereiken. Friso creëert een warme en veilige omgeving waarin je je kwetsbaar op durft te stellen en waardoor meer bereikt. Ik zou het iedereen aanbevelen!
Fijne training, heel erg veel geleerd! Fijn dat er tussendoor ook gelachen wordt :)