Hele inspirerende en leuke training die je bewust maakt van je eigen kracht en verbeterpunten.
Een hele individuele aanpak (ook al ben je met een groep), die je echt weer een stap verder helpt. Ook als je al veel ervaring hebt. Ook tips die je kan gebruiken op andere momenten dan...Een hele individuele aanpak (ook al ben je met een groep), die je echt weer een stap verder helpt. Ook als je al veel ervaring hebt. Ook tips die je kan gebruiken op andere momenten dan presentaties. Bento is in staat een goede toon neer te zetten waardoor een open en constructieve sfeer gecreeërd wordt. Absoluut een aanrader.
Zeer goede, leerzame en ook leuke presentatie training. ik vond het leuke dat de nadruk lag op 'de show'. Dat het verhaal en de slides op orde moeten zijn, dat wisten we al. Veel dingen geleerd over...Zeer goede, leerzame en ook leuke presentatie training. ik vond het leuke dat de nadruk lag op 'de show'. Dat het verhaal en de slides op orde moeten zijn, dat wisten we al. Veel dingen geleerd over ademhaling, houding, stemgebruik et cetera.
Ipsos
Zeer leerzame training! Heel concrete, persoonlijke feedback waar ik ook echt wat mee kon en gelijk mee aan de slag ben gegaan.
ACES Direct, Sven van Boxtel
Ik vind het knap hoe je de klant (ons) in staat stelt om anders te denken. Dit doe je door 'door te vragen' om echt te begrijpen wat ons drijft, wat ons onderscheid, wat in de ogen van de klant...Ik vind het knap hoe je de klant (ons) in staat stelt om anders te denken. Dit doe je door 'door te vragen' om echt te begrijpen wat ons drijft, wat ons onderscheid, wat in de ogen van de klant meerwaarde is. Daarmee stappen we af van de geijkte paden en brengen we ons verhaal anders, op onze wijze. Houdt dit vast! Verder prettige mensen in de omgang.
Stichting Maasduinen
Prettig eerste contact via de telefoon. Speelt in op de behoefte. Goede aanwijzingen en feedback op bestaande presentatie. Goede reader om na te lezen.
Prima ervaring gehad. Kundige mensen en snel schakelen, zijn termen die me nu door het hoofd schieten. Dus dikke prima.
Zeer verfrissend en aangenaam! Leuke manier om je presentatie skills op een hoger niveau te tillen
Janny Niessen, Saint-Gobain Weber Beamix
Zeer professioneel, snel en accuraat. Verrassend, sterk.
Veel geleerd op een vernieuwende manier waarbij je op je gemak werd gesteld.