Zeer positief. De inspanningen en het meedenken van Joeri over de vertaling en presentatie van onze troeven en toegevoegde waarde, overtroffen onze verwachtingen.
Professioneel, verstand van zaken, under-promise & over-deliver
Kees van Ruitenburg, Rijksvastgoedbedrijf
Joeri en Friso brachten met enthousiasme en humor de boodschap(pen) over. Het was zeer leerzaam en er veel adviezen beklijven.
Jaap Sühre, Koninklijke Grolsch
Presentaties zagen er zeer professioneel uit. Goede dynamische elementen met een soepel lopend geheel. Er is goed meegedacht over de aangeleverde materialen en obv daarvan zelf beeldmateriaal...Presentaties zagen er zeer professioneel uit. Goede dynamische elementen met een soepel lopend geheel. Er is goed meegedacht over de aangeleverde materialen en obv daarvan zelf beeldmateriaal toegevoegd of verbeterde versies opgevraagd.
Prettig maar meer nog een ervaring die nuttig was. Heel toepasbaar op verschillenden momenten van een dag.
Daan Kuiphuis, Quarantainenet
Klantgericht, professioneel en creatief zijn woorden die jullie welllicht zelfs wel teniet doen. Top prestatie geleverd en super meegedacht om ons een geweldige presentatie te bezorgen die ons...Klantgericht, professioneel en creatief zijn woorden die jullie welllicht zelfs wel teniet doen. Top prestatie geleverd en super meegedacht om ons een geweldige presentatie te bezorgen die ons verhaal optimaal weergeeft en ons eigen verhaal helpt te ondersteunen bij onze klanten en prospects!
Felix de Bonth / Rijksvastgoedbedrijf
Op een bijzondere wijze wordt je meegenomen waar je op moet letten, dit zonder te kwetsen, en iedereen in z'n waarde laten. Ik heb hier veel aan gehad. De kleine groep is fijn, veel persoonlijke...Op een bijzondere wijze wordt je meegenomen waar je op moet letten, dit zonder te kwetsen, en iedereen in z'n waarde laten. Ik heb hier veel aan gehad. De kleine groep is fijn, veel persoonlijke aandacht en feedback met tips.
Igo van Hettema / Rijksvastgoedbedrijf
Bento heeft gezorgs voor een ontspannen en veilige setting waarin ik door oefeningen bewust geworden ben van de aandachtspunten bij presentaties, onder andere van het belang van een verhaal waaruit...Bento heeft gezorgs voor een ontspannen en veilige setting waarin ik door oefeningen bewust geworden ben van de aandachtspunten bij presentaties, onder andere van het belang van een verhaal waaruit je passie en betrokkenheid blijkt, je publiek voor wie je het doet, je houding, gebaren, mimiek en ademhaling en rust die uiteindelijk makkelijker maken voor je zelf en voor degene die naar je luisteren en kijken. Door de eerlijkheid van Bento voel je je nooit ongemakkelijk, ook al zijn er collega's bij.
Rijksvastgoedbedrijf
Het leren presenteren was zeer leerzaam. We waren met klein groepje en waardoor de aandacht extra intensief kon zijn. Veel (herhaal) oefeningen gedaan.