GGD Hart voor Brabant

Erg positief, geven veel persoonlijke aandacht en goede verbeterpunten

Dank. En: graag gedaan!

Lieke Raaijmakers / GGD Hart voor Brabant

Het was erg fijn om meerdere, opvolgende sessies met de mannen van Bento Presentaties te volgen. Er was een duidelijke groei in de gehele groep te zien. Joeri, Friso en Arnout gaven veel... Het was erg fijn om meerdere, opvolgende sessies met de mannen van Bento Presentaties te volgen. Er was een duidelijke groei in de gehele groep te zien. Joeri, Friso en Arnout gaven veel persoonlijke tips en feedback om het beste uit jezelf te halen! Onze presentaties en onze presentatievaardigheden zijn zeker tot een hoger niveau getild.

Reactie Bento Presentaties:

Wat een leuke constatering om te horen Lieke! Wij hebben het ook zo ervaren. Heel veel plezier met het geven van presentaties.
— Arnout

GGD Hart voor Brabant

Ik zie de trainingen als waardevol. Het vormgeven van een presentatie heeft veel nieuwe inzichten gegeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een andere kijk op presentaties heb. Ook de tips en... Ik zie de trainingen als waardevol. Het vormgeven van een presentatie heeft veel nieuwe inzichten gegeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een andere kijk op presentaties heb. Ook de tips en handvatten die het presenteren beter, professioneler, maar ook vooral fijner (wat misschien nog wel het belangrijkst is) hebben mij erg geholpen.

Reactie Bento Presentaties:

🙏🏼 Dankjewel. Heel veel plezier met al je volgende presentaties!

GGD Hart voor Brabant

Het was verhelderend om te zien hoe je goede presentaties opbouwt. Vooral de combinatie met je eigen presentaties van vóór de training en dat daar dan ook aan gesleuteld is.
voor wat betreft...
voor wat betreft het presenteren zelf is het regelmatig ongemakkelijk en soms gênant voor je gevoel maar door steeds buiten je comfortzone geplaatst te worden kom je wel beter tot ontwikkeling. Het heeft voor mij zeker een goede invloed gehad.

Reactie Bento Presentaties:

Dank. Goed om te horen dat het gelukt is je verder te helpen!

GGD Hart voor Brabant

Ik heb de presentatietraining van Bento gevolgd en heb hierbij veel geleerd. De opbouw van de trainingen waren erg prettig en ook hebben we tijdens de trainingen veel geoefend.

Fijn om te horen. Dank!

GGD Hart voor Brabant

Leuke, enthousiasme trainingen. Veel geleerd in een korte tijd, en praktisch goed toepasbaar.

Reactie Bento Presentaties:

Fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Dankjewel.

Joyce

Heb zeker wat gehad aan de tips! Mijn opbouw is zoveel beter geworden.

Reactie Bento Presentaties:

Dankjewel Joyce. We hebben inderdaad een paar mooie stappen kunnen zetten. Veel succes verder!
– Arnout

Stratt+

Gedegen kennis, nuttige tips. Flexibel in de planning. Kortom erg tevreden.

Anne van Dassen Muller, Stolt-Nielsen Ltd.

Top! Veel geleerd in een heel prettige sfeer!

Qrcus BV

Seminar Online Presenteren door Joeri. Heel positief: interessante presentatie, op goede manier verteld, leerzaam, toepasbare tips & tricks. En de realiteit dat er niet altijd één antwoord op een... Seminar Online Presenteren door Joeri. Heel positief: interessante presentatie, op goede manier verteld, leerzaam, toepasbare tips & tricks. En de realiteit dat er niet altijd één antwoord op een vraag is maar de situatie ook invloed heeft.