Prettig samenwerken. Er wordt positief kritisch vanuit het doel van de opleiding icm het DNA van de opdrachtgever gewerkt naar een fantastisch resultaat. Afspraak is afspraak. Erg tevreden en keer...Prettig samenwerken. Er wordt positief kritisch vanuit het doel van de opleiding icm het DNA van de opdrachtgever gewerkt naar een fantastisch resultaat. Afspraak is afspraak. Erg tevreden en keer op keer weer trots op de opleiding. Perfecto Bento!!
Prettige samenwerking en ik was onder de indruk van het inlevingsvermogen van Bento waardoor de door Bento opgestelde presentatie heel goed is verlopen.
Simac ICT Nederland
Goede resultaten behaald met een open en eerlijke samenwerking
Anoniem De huisregels schrikken af, vandaar anoniem
Prettig contact. Alles is in overleg mogelijk. Vooral reacties van deelnemers is positief. "ziet er professioneel uit!"
Simac ICT
Bento heeft veel creativiteit en goed ideëen hoe je een presentatie opbouwt en presenteert. Tevens hebben zij ons geholpen met een nieuwe opzet voor een offerte in presentatievorm.
Nico Jongen/Rabobank
Op een leuke en creatieve manier workshop gedaan waarbij naast theorie ook veel ruimte was voor het presenteren in de praktijk. Degene die de cursus geven zijn zelf ook zeer enthousiast en geven een...Op een leuke en creatieve manier workshop gedaan waarbij naast theorie ook veel ruimte was voor het presenteren in de praktijk. Degene die de cursus geven zijn zelf ook zeer enthousiast en geven een extra boost tijdens de cursusdagen.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad en het voelde vertrouwd. Juist in die omgeving leert het makkelijk, doordat feed back geven (vooral positieve) dan kan. Ook nog wat geleerd.
Heldere en professionele aanpak,
Snel en flexibel
Corina Snijders
Energiek, gedreven en to the point. Ik was geboeid.