Wij vinden Bereikbaar in Heerenveen een geweldig bedrijf met uitstekende service,als wij moeilijkheden hebben met een Apple apparaat rijden we graag van Leeuwarden naar Heerenveen,ook hebben wij al...Wij vinden Bereikbaar in Heerenveen een geweldig bedrijf met uitstekende service,als wij moeilijkheden hebben met een Apple apparaat rijden we graag van Leeuwarden naar Heerenveen,ook hebben wij al eens nieuwe I pad gekocht en naar volle tevredenheid,wij zouden het een ieder aanraden.
Die was uitstekend, goede communicatie, snelle reparatie
Johan L
Goed!
Douwe Krans
Prima service, zeer tevreden. Dikke duim omhoog.
DGT
Zoals altijd, super!
Rein van der Wal
Vlot, vriendelijk en zeer deskundig.
Mooie zaak & goede service. Tevreden met de reparatie die is uitgevoerd.
Matty Lolkema
Ben vanmorgen uiters vriendelijk geholpen door een medewerker van Bereikbaar in Heerenveen. De batterij van mijn I-phone bleek ten einde. Binnen een half uur was de klus geklaard.Ben vanmorgen uiters vriendelijk geholpen door een medewerker van Bereikbaar in Heerenveen. De batterij van mijn I-phone bleek ten einde. Binnen een half uur was de klus geklaard. Ik kan voorlopig weer vooruit. Chapeau!!
Goed resultaat, iMac werkt weer prima. Er zou alleen gebeld worden over mogelijke kosten en verloop reparatie. Dat is niet gebeurd. Ik heb zelf gebeld. Verder vlot en prima geholpen.