Mijn Iphone had een nieuwe batterij nodig en er waren problemen met het scherm en camera. Vriendelijk en kundig te woord gestaan, reparatie snel uitgevoerd.
De telefoon werkte niet meer. Na een kleine ingreep van de vakman was dit snel verholpen. En zonder kosten! Een vorige reparatie beviel ook prima. Een duidelijke diagnose, vooraf duidelijkheid over...De telefoon werkte niet meer. Na een kleine ingreep van de vakman was dit snel verholpen. En zonder kosten! Een vorige reparatie beviel ook prima. Een duidelijke diagnose, vooraf duidelijkheid over de kosten en dezelfde dag weer klaar. Daar houd ik van.
Jaap Hogeboom
Het opladen van onze iPad begon erg lang te duren. Bovendien zat er al enige tijd een barstje in het glas. Na een korte inspectie van de iPad bij Bereikbaar.nu, bleek de connector niet meer goed te...Het opladen van onze iPad begon erg lang te duren. Bovendien zat er al enige tijd een barstje in het glas. Na een korte inspectie van de iPad bij Bereikbaar.nu, bleek de connector niet meer goed te functioneren. Reparatie zou een dag duren. Toezegging reparatieduur en kosten waren van te voren duidelijk. Na exact een dag werd ik gebeld dat de iPad gereed was. Hij is weer als nieuw. Perfecte service !
Teun Tolman
Prima, goed geholpen
Sandra van der Schuit
Zeer positief!! Goede service, snelle service,duidelijke communicatie, aardige mannen!