De reparatie waarvoor ik naar Bereikbaar ben gegaan was de reparatie van een touchpad voor een macbook pro retina (mid 2012). Het eerste contact duurde een beetje lang, maar daarna werd op elk...De reparatie waarvoor ik naar Bereikbaar ben gegaan was de reparatie van een touchpad voor een macbook pro retina (mid 2012). Het eerste contact duurde een beetje lang, maar daarna werd op elk mailtje snel en adequaat gereageerd. Hoewel de reparatie geen gemakkelijke reparatie is (dankzij waterschade). Wilden zij deze reparatie desondanks wel uitvoeren. Dit resulteerde helaas wel in een kapotte batterij, maar dit was vooraf duidelijk aangegeven dat dergelijke risico's een mogelijkheid zijn. Uiteindelijk was de reparatie snel en goed uitgevoerd. Donderdagmiddag langsgebracht, vrijdagmiddag opgehaald. En de touchpad werkt weer naar behoren.
Al met al zeer tevreden met het resultaat. Touchpad doet het weer, de laptop niet lang kwijt geweest en de kosten waren niet exorbitant hoog. Ik kan Bereikbaar.nu zeker aanbevelen als het gaat om een macreparatie.
Ik zat al maanden met een kapotte telefoon en mijn eigen provider deed moeilijk en duur, ben uiteindelijk naar Bereikbaar gegaan en werd meteen geholpen, binnen een half uurtje was mijn iphone...Ik zat al maanden met een kapotte telefoon en mijn eigen provider deed moeilijk en duur, ben uiteindelijk naar Bereikbaar gegaan en werd meteen geholpen, binnen een half uurtje was mijn iphone gemaakt en ook nog een voor een super prijs!
Ik ben zeer vakkundig en snel geholpen.
Klarissa
Goede en snelle service ! Zeer goede kwaliteit
Harm Drenth
Telefoon zelfde dag nog gerepareerd! Super snelle service dus.
Snel en goed geholpen
Herman
Glazen batterij cover van telefoon beschadigd na een val. Een andere reparateur benaderd voor reparatie, prijs ongeveer hetzelfde als bij Bereikbaar.nu, alleen zou ik de telefoon zeker een par dagen...Glazen batterij cover van telefoon beschadigd na een val. Een andere reparateur benaderd voor reparatie, prijs ongeveer hetzelfde als bij Bereikbaar.nu, alleen zou ik de telefoon zeker een par dagen kwijt zijn. Gebeld met Bereikbaar voor een offerte en het benodigde onderdeel is direct besteld. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het onderdeel binnen was en een uurtje later kon ik al terecht. M'n vrouw en ik kregen netjes een kop (goeie!) koffie aangeboden, en die was amper achter de kiezen of de telefoon was al weer klaar!
Else
Ik werd zonder afspraak direct geholpen. De medewerkers zijn erg vriendelijk, boden zelfs wat te drinken aan tijdens het wachten. Met een kwartiertje was mijn probleem opgelost. En ik hoefde niet...Ik werd zonder afspraak direct geholpen. De medewerkers zijn erg vriendelijk, boden zelfs wat te drinken aan tijdens het wachten. Met een kwartiertje was mijn probleem opgelost. En ik hoefde niet eens te betalen.
Alex van der Wal
Prima service en heel snel. Scherm van de I-phone 5S vervangen, ik een kop koffie, koffie op en scherm hersteld. Bij beschadigingen aan de telefoon ga ik weer naar Heerenveen.