Uitgebreid programma met een grote variatie aan werkvelden.

Duidelijke behandeling per stap van juridische procedure, met behulp van actuele jurisprudentie

Marielle van den Hurk

Vooral de jurisprudentie is erg fijn om te hebben voor documentatie en verweerschriften.

De sprekers hadden een zeer grote kennis, die erg bijdroeg aan de Basiscursus Milieurecht.
De zalen waren van uitstekende kwaliteit en de catering was ook ruim voldoende.

Liander

Een leerzame cursus met veel informatie. Tevens door deze cursus te doen sta je er meer bij stil. Goede docent en onderhoudend. Aan te raden om vervolgcursus nog te doen. Voor mij gaat dit gebeuren... Een leerzame cursus met veel informatie. Tevens door deze cursus te doen sta je er meer bij stil. Goede docent en onderhoudend. Aan te raden om vervolgcursus nog te doen. Voor mij gaat dit gebeuren eind dit jaar of begin volgend jaar.
1 minpuntje; graag het certificaat ondertekend met geboortedatum en geboorteplaats sturen. Heb dit al eerder gevraagd via mail.

Gemeente Urk

De cursus 'aanpak duurzaamheid door gemeenten' behandeld een tal aan onderwerpen in een zeer korte tijd. Dit geeft een goed algemeen beeld van het thema duurzaamheid en wat een gemeente hier zoal... De cursus 'aanpak duurzaamheid door gemeenten' behandeld een tal aan onderwerpen in een zeer korte tijd. Dit geeft een goed algemeen beeld van het thema duurzaamheid en wat een gemeente hier zoal mee kan en moet. Maar ik zou het zelf fijn hebben gevonden als de cursus in twee dagen was verdeeld. Eerste dag een introductie van alle thema's en de tweede dag verdieping en oefeningen. Hier was namelijk maar weinig tijd voor.

Saskia Jansma gemeente Heerhugowaard

Uitstekende organisator van praktijkgerichte cursussen. Beschikt over een groot netwerk van uitstekende praktijkdocenten

gemeente Westland

Cursus werd gegeven door iemand uit de praktijk, die ook veel praktijkvoorbeelden gaf. hij had ook aandacht voor uiteenlopende vragen met betrekking tot handhaving. De theorie werd aan de hand van... Cursus werd gegeven door iemand uit de praktijk, die ook veel praktijkvoorbeelden gaf. hij had ook aandacht voor uiteenlopende vragen met betrekking tot handhaving. De theorie werd aan de hand van voorbeelden en jurisprudentie behandeld.

Ik geef nooit een 10 of in dit geval 5 sterren. Er valt altijd wat te verbeteren en de beoordeelde moet daarvoor niet te lui worden gemaakt. Ik heb een informatiekundige achtergrond en een passie... Ik geef nooit een 10 of in dit geval 5 sterren. Er valt altijd wat te verbeteren en de beoordeelde moet daarvoor niet te lui worden gemaakt. Ik heb een informatiekundige achtergrond en een passie voor informatie technologie. Daarom heb ik me ingeschreven voor het seminar en om die reden heb ik in de meeste gevallen ook genoten van de sessies. Het was voor mij een leerzame dag. Ik ben ervan overtuigd dat een data gedreven manier van werken en het inzetten van de hulpmiddelen daarbij, kan helpen de kosten van het sociaal domein beter te budgetteren (van curatief via preventief naar predictief).