Arjan Altena

De bestelling heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen. Mailen en bellen haalt tot op heden ook nog niets uit.

Beste mijnheer Altena,
Beste mijnheer Altena,
Wat vervelend om te horen dat u nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen. Ik wil u vriendelijk vragen een mail te sturen naar academy@berghauserpont met de naam van het boek dat u heeft besteld. Dan ga ik het zo snel mogelijk voor u uitzoeken.
Excuses voor het ongemak!

Jola Evens

Ik heb tot op heden mijn boek niet ontvangen; in de veronderstelling dat jullie dat in orde maken een halve ster

E.L.M. van Oostrum

Servicegericht, duidelijke informatie, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Cor van Dijk

Boek 13 april besteld helaas na twee weken nog niet ontvangen.

Geachte mijnheer van Dijk,
Geachte mijnheer van Dijk,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Mijn collega was helaas niet op de hoogte van het probleem bij de leverancier van het boek. Zij heeft contact met u gehad en u uitgelegd waar het probleem is ontstaan. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn.

Kranenburg

Redelijk snel verzonden en heldere communciatie

Marcoline Leen

Duurzaam en klantvriendelijk bestel-, druk- en bezorgproces

Beste,
Fijn dat u het bestelproces als prettig heeft ervaren. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.

Sander van Rooijen

Reactie Berghauser Pont:

Beste Sander, Fijn te horen dat het boek snel geleverd werd!