Bergnet

Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
Was de medewerker beleefd?

Wijnanda Mik

De vogel beschoeiingen

Super goed

Supergoed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks was top geregeld super geholpen door personeel

Hanne Arnold

Uitstekend, respectvol, zorgzaam, kundig. Regelde een warme plek voor mij. Tot aan de door Hans betaalde koffie bij Subway.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Mededogen, de medewerkers houden rekening met een eventueel trauma. Behulpzaam, bijvoorbeeld bij in en uitstappen bergauto.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik zou het niet weten. Toen ik bij de garage kwam kreeg ik nog de groetjes van Hans (bergnetchauffeur).

Hanneke Rinkes

Super Goed!!! Dennis Kok heeft mij heel erg goed geholpen!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

- Stelde mij direct gerust terwijl ik daar met pech op de A9 stond.
- zette in no time de auto op de truck
- bood mij aan om mij af te zetten bij het benzinestation
- werkte nog...
- Stelde mij direct gerust terwijl ik daar met pech op de A9 stond.
- zette in no time de auto op de truck
- bood mij aan om mij af te zetten bij het benzinestation
- werkte nog terwijl zijn dienst erop zat
- super gezellig in de truck
- bleef wachten om te zien of de auto weer startte

Dit was top!

Niks is al goed

Yanni Tamanzayi

Uitstekend

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Erg fijn. Stond in de regen met schrik en werd goed opgevangen. Daarna thuisgebracht en goed geholpen met vragen die ik nog had, Erik is echt een topper!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Mijn schade ook nog betalen ;)

Daniel

Geweldige dienstverlening! Ik ben een monteur bij Feenstra. Op 27 oktober rond kwart voor 4 stond ik langs de weg met een lekke band van mijn bedrijfswagen te bellen. Ik keek achtermij om en er was... Geweldige dienstverlening! Ik ben een monteur bij Feenstra. Op 27 oktober rond kwart voor 4 stond ik langs de weg met een lekke band van mijn bedrijfswagen te bellen. Ik keek achtermij om en er was iemand van Bergnet gestopt om mij. Hij had geen dienst en was eigenlijk onderweg naar huis maar hij wilde mij graag helpen, een andere route nemen en mij naar een veilige plek brengen. Als je dit leest, echt super bedankt je bent echt top!!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De eerlijkheid, vriendelijkheid en dienstbaarheid van de medewerker zelfs NA zijn werktijd! Hij hielp mij ook de locatie door te geven en mij op een veilige plek te brengen!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, alles was echt geweldig!

Luc Sunter

Perfect geholpen. Hoewel het iets simpels was (lekke band) blijkt hoeveel er komt kijken om veilig op een trailer te komen op een snelweg-afrit. Als RWS niet de weg afkruist en alleen 70 km aangeeft... Perfect geholpen. Hoewel het iets simpels was (lekke band) blijkt hoeveel er komt kijken om veilig op een trailer te komen op een snelweg-afrit. Als RWS niet de weg afkruist en alleen 70 km aangeeft blijkt weer hoe weinig automobilisten rekening houden met gestrande medeweggebruikers. Het is dan prettig een ervaren en steeds rustig blijvende Bergnet-medewerker te treffen die ook nog even helpt om de sanitaire nood op te lossen via een extra tussenstop bij een benzinepomp. Hulde, deze dienstverlening met het centraal stellen van de klant.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Algehele indruk, met medewerkers die het naar de zin lijken te hebben.

Niets

Eva

Erg prettig, Dennis (achternaam Kok, vestiging Amsterdam Zuid Oost) heeft me onwijs goed geholpen met het weghalen van de auto en het bellen van de leasemaatschappij. Ik heb nog nooit pech gehad met... Erg prettig, Dennis (achternaam Kok, vestiging Amsterdam Zuid Oost) heeft me onwijs goed geholpen met het weghalen van de auto en het bellen van de leasemaatschappij. Ik heb nog nooit pech gehad met auto's dus dat was meer dan welkom!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De kundigheid van de medewerkers, de snelheid van de service en de vriendelijkheid van begin tot eind

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Beter communiceren wanneer de auto verder gemaakt wordt en wat de consequenties zijn. Ik heb nu geen idee wat ik met mijn auto moet doen (ik ben ook afhankelijk van mijn leasemaatschappij, dus dat... Beter communiceren wanneer de auto verder gemaakt wordt en wat de consequenties zijn. Ik heb nu geen idee wat ik met mijn auto moet doen (ik ben ook afhankelijk van mijn leasemaatschappij, dus dat scheelt ook wel iets hoor)