Bergnet

Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
Was de medewerker beleefd?

Eva

Aanrijtijd was 3 uur, zeker als vrouw alleen in de nachtelijke uren vond ik dit echt VEEL te lang.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Positieve was de chauffeur Chris, ondanks dat ik zelf erg moe was en een beetje chagrijnig, was hij erg vriendelijk.
De hulp die hij bood toen ik nog wat was vergeten in de auto & het feit dat...
De hulp die hij bood toen ik nog wat was vergeten in de auto & het feit dat hij mij heeft thuisgebracht , waardeer ik enorm !
Het eindoordeel heeft dan ook 4 sterren puur voor deze medewerker :)

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Er moet echt wat gedaan worden aan de aanrijtijden, mits dit natuurlijk mogelijk is. & anders hoor ik als ‘klant’ graag duidelijk en eerlijk wat de stand van zaken is. Dus als iets nog 3 uur gaat... Er moet echt wat gedaan worden aan de aanrijtijden, mits dit natuurlijk mogelijk is. & anders hoor ik als ‘klant’ graag duidelijk en eerlijk wat de stand van zaken is. Dus als iets nog 3 uur gaat duren, zeg dat dan ook en niet dat iemand om de hoek is.

D van Belle

Deskundigheid

Zou het niet weten

E.Giersthove

Heel aangenaam

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijke medewerker, gaf advies en bracht me omdat ik heel dichtbij huis woonde zelf naar huis. Ik hoefde niet midden in de nacht op zoek te gaan naar taxi voor zo'n korte afstand

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, is een verademing eens met iemand te maken te krijgen die begrip heeft en meedenkt als je in zo'n situatie ben midden in de nacht. Tegenwoordig zijn de mensen zo grof, onbeleefd, kortaf. Ik... Niets, is een verademing eens met iemand te maken te krijgen die begrip heeft en meedenkt als je in zo'n situatie ben midden in de nacht. Tegenwoordig zijn de mensen zo grof, onbeleefd, kortaf. Ik hoop dat jullie nog meer van zulke medewerkers hebben.

Derks

Top!!!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door pietje pechhulp op de camping. Kwam ook nog met goede tips!

Niets

H. Kop

UItstekend

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De persoonlijke inzet van de monteur Erik

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Voor mij valt er niets meer te verbeteren

Miranda voskuilen

Super !

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super lieve vriendelijke mensen die je geruststellen!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo vriendelijk blijven. Heb helaas 2 x deze week gebruik moeten maken van jullie service. Maar beiden keer tevreden

Elle

Super!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Een oude Saab en -blijkbaar- een kapotte turbo motor is niet de beste combinatie als je op de snelweg rijdt. Gelukkig was daar held Erik die snel en accuraat gehandeld heeft en er voor gezorgd heeft... Een oude Saab en -blijkbaar- een kapotte turbo motor is niet de beste combinatie als je op de snelweg rijdt. Gelukkig was daar held Erik die snel en accuraat gehandeld heeft en er voor gezorgd heeft dat ik veilig de auto uit kon komen (want geen vluchtstrook). Al met al een top service en fijne na-zorg! Dank je wel!

Niets!

RG Davtaeva

Top! Vriendelijk!

Snel word geholpen

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Is gewoon goed naar mijn mening

Merel Hoekstra

Geweldig!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Werkelijk alles. Contact/service is snel en klantvriendelijk, meedenkend, begripvol. Leggen alles netjes, rustig en vriendelijk uit. Nemen alle tijd die je nodig hebt om zo goed mogelijk geholpen te... Werkelijk alles. Contact/service is snel en klantvriendelijk, meedenkend, begripvol. Leggen alles netjes, rustig en vriendelijk uit. Nemen alle tijd die je nodig hebt om zo goed mogelijk geholpen te worden!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Blijf lekker doorgaan zoals het al gaat. Je zou denken "het kan altijd beter" maar in dit geval niet. Een betere hulpverlener kan ik me haast niet voorstellen. Ik heb immers van de week na mijn 1e... Blijf lekker doorgaan zoals het al gaat. Je zou denken "het kan altijd beter" maar in dit geval niet. Een betere hulpverlener kan ik me haast niet voorstellen. Ik heb immers van de week na mijn 1e auto ongeluk ooit, minstens 5x gebeld naar Bergnet en met verschillende medewerkers gesproken. Ze hebben me allemaal keurig geholpen, hielden me op de hoogte en stelden me steeds weer opnieuw gerust. Alles is helemaal top verlopen!

Soe Stein

Veilig, betrouwbaar, behulpzaam, snel, meedenkend, oplossingsgericht

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Frank hielp me op geduldige, vriendelijke manier. Hij dacht zelfs mee over hoe verdere stappen te ondernemen en dat waardeer ik heel erg. Dankjewel Frank!!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door! Ik pikte zeer collegiale sfeer op in het kantoor, lijkt me een fijn bedrijf :)