Jan Pasmans

Beste Jan,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening! We zien je graag terug op beslist.nl.

Bilo

Süper netjes op tijd..

Goedendag,
Bedankt voor jouw review. We gaan ons best doen om onze klantvriendelijkheid nog verder te verbeteren!

M. Gezina

Heel tevreden. Geen vragen!

Goedendag,
Wauw, wat een mooie review. Bedankt daarvoor. We hopen dat we je nog vaak van dienst mogen zijn op beslist.nl.

Celin

Slechte aftersales

Goedendag,
Bedankt voor de review. Wat vervelend dat je de service van beslist.nl negatief ervaren hebt. Uiteraard helpen we je graag tot een passende oplossing. Echter ontvang je het juiste antwoord het vlotste wanneer je direct contact opneemt met de webshop. Heb je dat al gedaan?

wil vdknijf

Zeer goed

Goedendag,
Bedankt voor jouw goede beoordeling. Fijn om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We zien je graag terug op beslist.nl.
Team...

José Bouwman

Alles snel en prima geleverd. Product ook goed.

F. Staneke

Het bestelde product is 's-avonds omstreeks 9 uur online besteld. De andere dag is het rond 1 uur in de middag netjes en in orde aan huis bezorgd.

Goedendag,
Bedankt voor jouw goede beoordeling. Fijn om te zien dat de bestelling snel bij jou bezorgd is.