Goede websit

Goedendag,
Bedankt voor jouw goede beoordeling en fijn om te lezen dat je onze website goed waardeert. We hopen je nog graag terug te mogen zien op beslist.nl
Met vriendelijke...

Henri Land

Ik ben erg ontevreden en hoop eigenlijk dat ik mijn geld terug kan krijgen.

Beste Henri,
Beste Henri,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bestelling niet naar wens was. Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice en die van de webshop? Binnen 14 dagen na de aankoop mag je deze zonder opgave van reden ontbinden en retour sturen. We helpen je hier graag bij.

W.intveld

Goedendag,
Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We hopen dat je bij een volgende bestelling nog tevredener zult zijn over onze service.

Goedendag,
Bedankt voor jouw goede beoordeling. Fijn om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Sieneke

Bestelling kwam de volgende dag al binnen,op de doorgegeven tijd. Top!!
Was keurig en verzorgd ingepakt.

N Van Sluis

Goed product

Goedendag,
Bedankt voor jouw goede beoordeling. De laagste prijs en beste service is een van dé redenen om via beslist.nl te bestellen. Je krijgt bij ons altijd de beste deals te zien van duizenden webshops. We zien je dan ook graag terug op beslist.nl.

Prima service