Nee, heel gemakkelijk om je bestelling te plaatsen, je wordt op de hoogte gebracht van je geplaatste bestelling, betaling, track en tracé, super, dat alles in 1 dag geregeld kan zijn. Top, top, top
Tim Ruhe
Snel en goed
Wortelboer
Prima kwaliteit
Dennis Klarenbeek
In ??n woord fantastisch super snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding aanraader voor iedereen.. bedankt en tot gouw.
Helder Vlieland ( I.Monas)
Bestel Unger levert snel de bestelde materialen. Prijstechnisch behoren zij tot mijn leverancier die zeer concurrerend is t.o.v. Andere groothandels.
Hendrik
Superzaak, goede website lekker helder en duidelijk, gewoon aanklikken bestellen en volgende dag in huis wat wil een mens nog meer, ik zeg ga zo door!
Lucas Mol
Eenvoudig om te bestellen en duidelijke uitleg.
Stefan z
Op de website wat artikelen gevonden, vervolgens gebeld met de klantenservice / eigenaar en zeer snel, correct, direct en vriendelijk geholpen zodat ik meteen mijn keuze kon maken. Ik zal dus ook in...Op de website wat artikelen gevonden, vervolgens gebeld met de klantenservice / eigenaar en zeer snel, correct, direct en vriendelijk geholpen zodat ik meteen mijn keuze kon maken. Ik zal dus ook in de toekomst weer bij jullie gaan bestellen! Snelle bezorging en netjes verpakt. Bedankt
broekman19@kpnplanet.nl
Via internet besteld, prima
Anita
Ik had een originele raam trekker besteld. Zeer fijne website, product na bestelling snel geleverd.ik zou deze site dus ook aanbevelen,bij familie en vrienden.