Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Harry

Bijna perfect!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Alles prima verlopen, moest alleen even bellen om uit te vinden hoe laat er geleverd werd.

Con Air bv Aad Berghout

(Bewerkt)

Even geduld op waar gaat komen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Voor de levering van de spullen kon ik kiezen en ik koos maximaal 5 dagen, toen ik de bevestiging kreeg was het opeens een maand, dat vind ik niet kunnen.
Maar ik moet wachten want ik heb al...
Maar ik moet wachten want ik heb al betaald, als je dat bij de bestelling aangeeft snap ik dat het klanten kost, maar dit kost uiteindelijk ook klanten.

Joseph De Decker

Tegel review

Communicatie en prijs

Jerry

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Nu de 2e keer in een paar jaar bestrating besteld en het hele proces van bestellen tot en met de levering is duidelijk.

SMIT

Alles weer top geregeld door elwin

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Is goed voor en achtertuin met ze gedaan beide keren top voor elkaar

de Weert

Heel goed

Joke

Steentjes ten top!!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

steentjes bestellen zonder ze gezien te hebben... dat blijft een gok. Maar ik ben zeer tevreden met alles. 'alles' houd in... vriendelijke dame die aan de telefoon mij advies gaf, de levering die... steentjes bestellen zonder ze gezien te hebben... dat blijft een gok. Maar ik ben zeer tevreden met alles. 'alles' houd in... vriendelijke dame die aan de telefoon mij advies gaf, de levering die prima verliep op afgesproken dag, stenen goed en zorgvuldig verpakt en niet te vergeten de kleur van de stenen die mooier uitviel dan ik had verwacht.

Ricardo

Top klinkers

Goede service

Danny

Bedrijf doet wat ze zegt

John

Mooie tegels voor een mooie prijs

goed