Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Particulier

Erg goed.

Erg goed.

Oudman

Communicatie kan beter

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

De bestelling wordt snel geleverd, maar niet zoals afgesproken met kleine bakwagen.
Zeer slecht telefonische bereikbaar en niet zoals op site staat van 8.00 tot 23.59.
Van terugbellen is...
Van terugbellen is meestal geen sprake. Maar uiteindelijk hebben ze wel een oplossing geboden.

Pascal van Maanen

Super service en snelle levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Hele snelle service. Mijn bestelling was binnen een week geleverd voor een goed prijs. En levering tot in men voortuin wat mij heel veel sjouw werk scheelde. Ik bestel volgend jaar voor mijn andere... Hele snelle service. Mijn bestelling was binnen een week geleverd voor een goed prijs. En levering tot in men voortuin wat mij heel veel sjouw werk scheelde. Ik bestel volgend jaar voor mijn andere projecten zeker hier weer.

Evelyn

Topservice, topkwaliteit!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ze bieden mooie stenen voor een erg schappelijke prijs. Ook de steenlijm werkt perfect. In de bevestigingsmail stond dat mijn bestelling over enkele weken geleverd zou worden. Dit was later dan ik... Ze bieden mooie stenen voor een erg schappelijke prijs. Ook de steenlijm werkt perfect. In de bevestigingsmail stond dat mijn bestelling over enkele weken geleverd zou worden. Dit was later dan ik verwacht had. Na 1 telefoontje was dit opgelost en werden de stenen 2 dagen later al bezorgd. Geweldig!

Nico

Top site goed bereikbaar

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Stenen bestelt waren helaas niet leverbaar achteraf. Gebeld met bedrijf. En mij een passende oplossing geboden. En dezelfde week de tegels nog geleverd

fam de Jong

Tegel en stenen Koning

super goed

Durk

Bestelgemak en aantrekkelijke prijzen !

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Eenvoudig en snel te bestellen via de website. Veel keuze en voor lage prijzen.

Bart

Goede communicatie en snelle levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Helaas was een deel van mijn bestelling niet leverbaar. Na het bekijken van alternatieven uiteindelijk netjes mijn geld terug gekregen. De rest van de bestelling keurig en snel geleverd vanuit twee... Helaas was een deel van mijn bestelling niet leverbaar. Na het bekijken van alternatieven uiteindelijk netjes mijn geld terug gekregen. De rest van de bestelling keurig en snel geleverd vanuit twee verschillende fabrieken.

Erik van Helden

Prima product en service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Snel en netjes geleverd, producten voldoen vollefig aan de verwachtingen

David

Goede prijs, prima service en snelle levering!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede communicatie en snelle levering.
Ook tussendoor contact verloopt prima