Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Rene Vermeulen

Niet goed, geld terug

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ik heb steentjes besteld en betaald. Deze waren echter niet leverbaar. Het aangeboden alternatief was niet wat ik wilde. Dat was geen punt, het door mij betaalde geld werd zonder problemen terug... Ik heb steentjes besteld en betaald. Deze waren echter niet leverbaar. Het aangeboden alternatief was niet wat ik wilde. Dat was geen punt, het door mij betaalde geld werd zonder problemen terug betaald.

Berg

Snel en goedkoop

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Geen verassingen, op tijd en een nette prijs!

Al Limburg

Top service!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Makkelijk te bestellen, goede prijs/ kwaliteit verhouding
Komen afspraken na

HG van der Zee

Kei goede service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Alles top geregeld. Duidelijke afspraken. Voor levering netjes gebeld wij zijn over een half uur bij.

Smit

Meedenkend, flexibel, snel

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Uiterst vriendelijk waarbij geen enkele uitdaging teveel is. Wordt in overleg uiterst snel geleverd ook wanneer blijkt dat de bestelling daardoor aangepast dient te worden!

Bestraten

Top

C. Orbons

Tevreden klant

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Op 5 juni een grote bestelling gedaan bij sierbestratingsmarkt.com, op 10 juni werden de producten al thuisbezorgd. Netjes een dag van tevoren hiervan via de mail op de hoogte gebracht en 10 minuten... Op 5 juni een grote bestelling gedaan bij sierbestratingsmarkt.com, op 10 juni werden de producten al thuisbezorgd. Netjes een dag van tevoren hiervan via de mail op de hoogte gebracht en 10 minuten van tevoren gebeld door de chauffeur. Ivm. een tijdelijk geplaatst obstakel voor onze deur was het lossen een uitdaging, maar de chauffeur heeft hard zijn best gedaan om alles op de gewenste plek te krijgen. Van de zware producten klopte alles netjes, er ontbrak echter een worteldoek, via de klantenservice contact opgenomen en hier wordt nog achteraan gegaan. Over de levering zijn wij tevreden, over de kwaliteit van de producten kan ik nog niets zeggen omdat we er nog mee aan de slag moeten gaan. Het ziet er in ieder geval allemaal netjes en stevig uit.

naessens marina

Topfirma

super

GiBa Bouw

Flexibele leverancier

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bij navraag werd de leverdatum bespoedigt en er werd adequaat gereageerd op de vraag of de levering op een andere locatie kon plaatsvinden.