Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Arno

Zeer goed

Moors

Top service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Prima, maken waar wat men belooft

Sebastiaan Ros

Goede service, scherpe prijzen

Goed, goede communicatie.

Shirley

(Bewerkt)

Snelle levering kwaliteit zeer matig

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestelling na 3 werkdagen ontvangen. Prima levering. De opsluitbanden van 10x20 brokkelen gewoon af als je er overheen loopt (express de grootste maat genomen voor degelijkheid en een hoekstukken... Bestelling na 3 werkdagen ontvangen. Prima levering. De opsluitbanden van 10x20 brokkelen gewoon af als je er overheen loopt (express de grootste maat genomen voor degelijkheid en een hoekstukken voor de opstap bij de deur) beter kan het dan niet denk je. Nou zet niet perongeluk je voet op de rand of rol je vuilnisbak erover want de stukken brokkelen gewoon af. Ook de zeeuws bont tegels 30x60x6 lijken van piepschuim. Randen brokkelen af en veel schade al tijdens het bestraten (gelegd door stratenmaker met 25 jaar ervaring). Ik hou mijn hart vast hoe het er over een jaar na gebruik uit zal zien.

Afijn, tweeduizend euro armer en blij? Nee. Zeker niet.

P.s. een volle pallet welke over is retourneren? Kost je 2x transportkosten (heen en terug) plus 30% van de aankoopwaarde wordt in mindering gebracht. Die 5 euro die ik dan over houd.... ik zet ze wel op marktplaats

***Er wordt momenteel gesproken over een oplossing, en dat verloopt tot nu erg vriendelijk en positief. De uitkomst hiervan zal mijn uiteindelijke beoordeling zeker beïnvloeden.

Speijers -totaalservice

(Bewerkt)

Rob

?

Kan beter

Remy

Snelle info die ook nog klopt!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Heldere uitleg over wanneer er wat gebeurt. Daarna via de website besteld. Ook dat ging prima.

Jan de Wal

Klinker goede levering

Goede ontvangst. Prima advisering

H. M. Van der Sluijs

Mijn tuin in z’n element met betonelementen!

Fantastisch verzorgd