Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

S. Baurgs

Zeer ruime keuze en deskundige vakmensen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

hele traject perfect verlopen, voelden ons ook echt klant

DV bestratingen

Slechtste stenen ooit

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Heb hele slechte ervaring met dit bedrijf , Ik kocht betonklinkers van excluton op de site en kreeg b keuze stenen van een andere fabrikant geleverd < b keuze was het zelfs niet denk c keuze. Heb hele slechte ervaring met dit bedrijf , Ik kocht betonklinkers van excluton op de site en kreeg b keuze stenen van een andere fabrikant geleverd < b keuze was het zelfs niet denk c keuze.
Leverancier wilde me afschepen met 150 euro Heb zoveel stenen moeten vervangen dat ik wel een scade heb gehad van 750 euro en ook nog twee ontevreden klanten.
pas dus op inmiddels kopen collegas en ik hier niets meer.

Emma

Goed contact en ruim assortiment

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Blij met onze nieuwe achtertuin

Geert

Super gaaf assortiment

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ogen uitgekeken naar alle mogelijkheden voor onze tuin. Super goed geslaagd en een tegoed kaartje gekregen voor een heerlijke bak koffie bij een restaurant dichtbij, super ervaring en direct... Ogen uitgekeken naar alle mogelijkheden voor onze tuin. Super goed geslaagd en een tegoed kaartje gekregen voor een heerlijke bak koffie bij een restaurant dichtbij, super ervaring en direct gebruikt :-)!

Gerda Fonteijn

(Bewerkt)

Levertijd niet zoals beloofd maar prima opgelost door aanbieden alternatief wat direct geleverd kan worden

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Eerst telefonisch geïnformeerd naar de levertijd van hetgeen ik wilde bestellen. Dat was 4 weken. Toen direct via internet bestelling gedaan. Via e-mail bevestiging gekregen dat de levertijd 9 a 10... Eerst telefonisch geïnformeerd naar de levertijd van hetgeen ik wilde bestellen. Dat was 4 weken. Toen direct via internet bestelling gedaan. Via e-mail bevestiging gekregen dat de levertijd 9 a 10 weken is!
Nu alternatief aangeboden gekregen wat direct leverbaar is. Levering s afspraak gemaakt en alles is naar tevredenheid opgelost.

Frank Cruts

Uiteindelijk komt alles wel goed

20 m2 60x60x4 besteld

M.C. Biesheuvel

Klantvriendelijk bedrijf

Snelle service, top geregeld

Leon Schaareman

Mooie tegels

goede en snelle service

Erik

Prima product maar levering ging mis

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Vriendelijke medewerker aan de lijn gaf mij tips en goede voorraad informatie voordat ik de bestelling deed. Bestellen ging erg soepel. De levering verliep helaas minder soepel. Op de afgesproken... Vriendelijke medewerker aan de lijn gaf mij tips en goede voorraad informatie voordat ik de bestelling deed. Bestellen ging erg soepel. De levering verliep helaas minder soepel. Op de afgesproken leverdatum meerdere keren contact gehad omdat de dag al bijna om was en er werd meerdere keren verteld dat de chauffeur nog onderweg zou zijn en zelf s’avonds laat nog kon komen. Na nog een avond wachten is er niks geleverd. De dag erna werd verteld dat de levering uit het systeem was verdwenen en dat de chauffeur niet eens onderweg was. Een paar dagen later heeft de levering alsnog plaatsgevonden en zou de chauffeur voor levering bellen. Het bellen is ook niet gelukt. Wel blij met de bestelde producten.

Feber

(Bewerkt)