Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Jamesie

Niets dan lof

Perfect

fam. Dorst

Fijn geholpen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

warm ontvangst en goed advies zeer veel keramische tegels te zien

Ilse Noort

Erg goede aflevering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Alles goed verpakt en hele aardige chauffeur. De tegels en blokken zijn nog mooier dan we hadden verwacht, erg blij mee!

Martijn van den Berge

Goede prijzen, B-kwaliteit producten, Geen Service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede prijzen, maar de producten zijn niet de juiste maat. Stapelblokken (EXCLUTON) 15x15x60 zijn niet allemaal die maat. Er zitten blokken tussen die 14,5x15x59,7 zijn. Bij het strak stapelen van... Goede prijzen, maar de producten zijn niet de juiste maat. Stapelblokken (EXCLUTON) 15x15x60 zijn niet allemaal die maat. Er zitten blokken tussen die 14,5x15x59,7 zijn. Bij het strak stapelen van de blokken ga je die halve centimeter verschil zien. Daarnaast kapotte producten die zijn beschadigd tijdens transport. Hoeken zin afgebroken en de zijkanten geschaafd door de grijparm met laden. Ook waren er dopsluitbanden gebroken. Melding gemaakt maar geen vervolg. Na contact opname werd gezegd dat het naar de fabriek is gestuurd. Ik ben nu 4 weken verder en nog steeds geen reactie. Nu krijg ik geen contact meer met ze.

B. van Lieren

Klantgericht en super kwaliteit !!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Onze stratenmakers waren bij dat we op Bestratingsmarkt hebben besteld wederom super kwaliteit en keurig op tijd gelost zoals afgesproken!!

Harry

Tegenvaller

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Website is keurig maar de communicatie is heel slecht.

Fam. Even Huissen ( gld)

Het is echt waar

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Top service en eerlijk advies
Breed assortiment en prima deal
Werkelijk binnen 5 dagen geleverd
Keurige en solide verpakt

Bedankt Elwin

De Wit

Nooit meer!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Beloftes worden niet waar gemaakt. Afspraken niet nagekomen.
Beloftes worden niet waar gemaakt. Afspraken niet nagekomen.
Bestelling plaatsen waar dan een week niets mee gedaan is! Met als gevolg dat tegels ineens niet leverbaar zijn. Zaakjes dus niet op orde!
En dan willen compenseren met een bosje bloemen alsof je een order van €100 hebt geplaatst.

Bart

Scherpe prijs & prima kwaliteit spullen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

vlotte levering zelfs in corona tijd

Jani D.

Nieuwe bestrating gekocht

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

op Bestratingsmarkt.com onze oprit aangeschaft BKK antraciet met deklaag, zeer tevreden over de kwaliteit.