Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

De Jonge

Ons nieuw terras is prachtig geworden met Cera Deco tegels

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Grote keramische tegels op ons nieuwe terras gekocht op Bestratingsmarkt.com

O.

(Bewerkt)

Goed geholpen door behulpzame en vriendelijke medewerkers

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We hebben onze order jammergenoeg moeten annuleren vanwege levertijdsproblemen. Dit ging soepel. We moesten wel even wachten op ons geld maar na een telefoontje is dit ook keurig en snel opgelost.

van Brug

Eerlijk advies en zeer ruime keuze!!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

fijne en aardige mensen die nog echt verstand hebben van hun vakgebied dus niet alleen de prijs is goed maar alles er om heen ook prettig goed geregeld.

Irik

Mooi spul

Prima ervaring.

Vicky

GeoCeramica gekocht wat een topspul via Bestratingsmarkt.com!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Heel veel verstand van hun producten met name het keramiek assortiment

Paul

Bestelling

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

te weinig uitgeleverd, maar er is beloofd dit te herstellen

Dennis Nunn

Planten bak benodigdheden

Top Service

Patrick

Wat een dramaclub!....

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Waardeloos! Levertijd wordt niet nagekomen (site zegt op voorraad, 3 dagen, daadwerkelijk 2,5 weken). Uitleg gevraagd, geen reactie. Laten je extra betalen voor een bakwagen en sturen een truck met... Waardeloos! Levertijd wordt niet nagekomen (site zegt op voorraad, 3 dagen, daadwerkelijk 2,5 weken). Uitleg gevraagd, geen reactie. Laten je extra betalen voor een bakwagen en sturen een truck met oplegger (zonder kraan), waardoor de betonnen bielzen niet naast het huis maar op de stoep gelost worden en je vervolgens nog 2500 kg aan biezen de tuin in mag sjouwen. Klantenservice (krijg het woord nauwelijks getypt...) reageert niet op mail, neemt vaste telefoon niet op, drukt mobiel weg en komt na invullen klachtenformulier met de absurde verklaring dat ze waarschijnlijk geconstateerd hebben dat levering met een bakwagen van een meter of 8 niet ging lukken en ze daarom een truck met oplegger van 18 meter gestuurd hebben.....Tuurlijk, dat klinkt volstrekt logisch...... Hulde aan de chauffeur trouwens die met het nodige kunst- en vliegwerk het apparaat nog de wijk heeft uitgekregen. Na mijn reactie op de absoluut absurde uitleg uiteraard geen reactie meer om ook maar iets te doen aan mijn onvrede. Voor mij nooit meer bestratingsmarkt.com!

Fonds

Snel geleverd!! Super blij mee

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Lokaal niet leverbaar dus online gezocht en Bestratingsmarkt.com heeft hetzelfde product binnen 3 dagen bij ons thuis afgeleverd op precies de goede plek, mijn complimenten

R. Tuins

Fijn bedrijf afspraken tot in de puntjes nagekomen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Erg fijn bedrijf om mee samen te werken, super goede service en fijne contact