Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

J.Boer

Slecht

Geld snel weer teruggehad

M

Goede webshop, maar levering niet vlekkeloos

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestelling prima verlopen, bij plaatsing order op 8 juni aangegeven dat ik op maandag 15 juni geleverd wilde hebben. 9 juni om 5 uur een mail gekregen dat er 10 juni geleverd zou worden; helaas... Bestelling prima verlopen, bij plaatsing order op 8 juni aangegeven dat ik op maandag 15 juni geleverd wilde hebben. 9 juni om 5 uur een mail gekregen dat er 10 juni geleverd zou worden; helaas was het bedrijf toen niet meer bereikbaar voor wijziging van de datum van levering (heb ook nog gemaild). Ik moest dus gedwongen de volgende dag de order aannemen en dus met risico de stenen 5 dagen onbewaakt op mijn stoep laten staan. Helaas achteraf ook geen enkel bericht op excuses van bestratingsmarkt.

Binnekamp

De keuze is reuze!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Overzichtelijk, ruim assortiment en makkelijk te bestellen.

rijkers

Straatwijs

met 1 woord: uitstekend

R. Steensma

Voor supersnelle levering en kwalitatief goede producten ben je bij Bestratingsmarkt aan het goede adres.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestratingsmarkt ook voor de 2e keer prima geleverd, jammer van schade transportbedrijf aan brugleuning van mijn nieuwe buurman

Michael

Goed geregeld

goed geregeld

x\

x

Patrick

Alsnog een tevreden klant

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We hadden een tegel gekozen en gereserveerd. Door coronaperikelen kon de fabriek ze niet op tijd leveren. Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn we tot een oplossing gekomen: andere... We hadden een tegel gekozen en gereserveerd. Door coronaperikelen kon de fabriek ze niet op tijd leveren. Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn we tot een oplossing gekomen: andere tegels besteld. Die waren een stuk duurder dan onze keuze, maar bestratingsmarkt heeft het naar behoren opgelost. Na een moeizaam begin toch alles nog goed gekomen

Johan de Goffau

Elwin denkt goed mee!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We zochten een type klinkers maar deze hadden 16wk levertijd. Zij hebben goed meegedacht voor een alternatief.

Rinus

Prima service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede ervaring, met name het herstellen van een foutje in de levering werd snel en volledig opgelost