Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Arnoud

Prima bedrijf!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Prima bedrijf, zelf in Corona tijd goed geholpen, personeel is deskundig en de levertijd was kort!

Whp

Prima en goede levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Prima geleverd. Chauffeur wilde alleen onze dam niet oprijden om de stenen dichtbij te zetten. Ondanks dat dit wel kan gezien de ervaring van andere leveringen.

Palm

Goed overleg, snelle levertijd

Nvt

Drama bestelling

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Geen enkele. Geen levering, slechte communicatie, geen order tracking maar wel mijn geld kwijt.

Reactie Bestratingsmarkt.com:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Dank voor deze feedback. De verlichting is netjes verzonden, helaas ontbrak door een ontzettend drukke periode de track en trace link. Gelukkig hebben we wel alles netjes op tijd geleverd.
Team Bestratingsmarkt.com - klantenservice

Thu Nguyen

(Bewerkt)

Probleempjes vriendelijk opgelost

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Had een slechte gevoel over een bestelling maar zeer vriendelijk en deskundig door Martijn opgelost. Product is op afgesproken tijdstip afgeleverd, zeer tevreden mee en ga nog een bestelling bij... Had een slechte gevoel over een bestelling maar zeer vriendelijk en deskundig door Martijn opgelost. Product is op afgesproken tijdstip afgeleverd, zeer tevreden mee en ga nog een bestelling bij Bestratingsmarkt.com plaatsen.

Bijzonder ontevreden klant

Waardeloze webshp

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bijzonder lange levertijd, geven verkeerde levertijd, producent geeft andere levertijd, bestatingsmarkt geeft weer andere levertijd, blijkt op de website van producent Excluton de bestelling... Bijzonder lange levertijd, geven verkeerde levertijd, producent geeft andere levertijd, bestatingsmarkt geeft weer andere levertijd, blijkt op de website van producent Excluton de bestelling geannuleerd!! Medewerkers van bestatingsmarkt zijn telefonisch onbereikbaar en reageren niet op mail, met name Marthijn!

Cees Mostert

Slechte service.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Mijn ervaring is dat je vriendelijke mensen aan de telefoon krijgt. Op mijn vraag dat de tegels bezorgd zouden worden uiterlijk op 20 mei werd mij heilig beloofd door twee medewerkers bv Julius dat... Mijn ervaring is dat je vriendelijke mensen aan de telefoon krijgt. Op mijn vraag dat de tegels bezorgd zouden worden uiterlijk op 20 mei werd mij heilig beloofd door twee medewerkers bv Julius dat ze uiterlijk op die datum zouden worden bezorgd. Daarom besloten om de tegels bij jullie te bestellen. Gisteren nog een keer contact gezocht en weer de belofte dat ze op 21 mei geleverd zouden worden dit ivm de stratenmakers die alleen op 21 mei konden komen. Nu zit ik voorlopig door jullie schuld tot eind Juni met tegels voor mijn huis, ik hoop dat er niks van wordt gestolen. Dus kort samen gevat: ik zal jullie bedrijf vanwege het niet nakomen van afspraken NIET adviseren.

Brandsma

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestellen ging prima. Op de website staat binnen 6 werkdagen geleverd. Na bestellen ontvangst bevestiging ontvangen met de vraag welke dag voorkeur voor levering heeft. Dus dit keurig terug gemaild... Bestellen ging prima. Op de website staat binnen 6 werkdagen geleverd. Na bestellen ontvangst bevestiging ontvangen met de vraag welke dag voorkeur voor levering heeft. Dus dit keurig terug gemaild vervolgens niks meer gehoord na 4 werkdagen (+weekend) toch maar eens gebeld. Werd keurig te woord gestaan en er werd verteld dat er wat problemen waren want de stenen die ik besteld had waren 4 cm en maar dit was niet goed gegaan want het had 5 cm moeten zijn dus vanaf onze kant geen enkel probleem dus dit opgelost zou de levering zo snel mogelijk zijn. Ik heb aangegeven dat ik graag zou willen weten wannneer precies kon deze meneer helaas geen antwoord op geven maar ze zouden mail van te voren sturen. 2 dagen later 19 uur word ik gebeld door onbekend nummer dus ik besluit op te nemen. Is het de chauffeur met de mededeling dat hij binnen 5 minuten bij onze woning is met de stenen. In dit geval geluk dat ik thuis was maar wel erg jammer dat ik van te voren geen bericht heb gekregen want wij werken onregelmatig dus dit was gewoon een gelukje..

G.Verhaaff

(Bewerkt)

Geoceramica smoke concrete

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ivm corona problemen met levering, dit is goed opgelost.

N. Kaag

Bijna helemaal goed