Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Patty

(Bewerkt)

Toppie!!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Erg aardig personeel en goed advies gehad alvorens bestelling te plaatsen. Na een eerdere klacht betreffende de levering van goederen waarna ik lang moest wachten op een reactie een telefoontje... Erg aardig personeel en goed advies gehad alvorens bestelling te plaatsen. Na een eerdere klacht betreffende de levering van goederen waarna ik lang moest wachten op een reactie een telefoontje ontvangen met excueses en de reden dat het zo lang had geduurd alvorens ik een reactie kreeg. Excuses aanvaard! Vanmorgen een mail gestuurd omdat er kleurverschil in een pak klinkers zat. Binnen het uur een reactie met twee oplossingen waaruit ik kon kiezen. Top!

Manon Beijersbergen

Goed advies, behulpzaam, prettig en snel geholpen!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Erg behulpzaam, ze denken met je mee. Ze nemen de tijd voor je, scherpe prijs gekregen en de stenen zijn snel geleverd. Een echte aanrader!

A.M. van Groesen

Puike services

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Contact met de klant. Zeer goed, zelf gebeld worden en direct weer terug gebeld worden. Gaan er achteraan als er iets niet goed is.

Oscar beemsterboer

Lekker makkelijk kopen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Duidelijk en geen poes pas over bestellen en leveren of gezeur achter af

Hennieras@hotmail .com

De carossel was perfect

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Telefonisch geregeld en alles prima in orde, binnen een week netjes thuis bezorgd. De beziger had het netjes geleverd/ top

Jorrit van Reen

Rinkel de klinker

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Op de site werd al aangegeven dat er een speciale bezorgwagen besteld moet worden ivm smalle straten. Handig om vooraf over na te denken zodat toch alles geleverd wordt aan huis.

Roy

Klasse

Klant vriendelijk

Brekelmans

Mooie tegels, slechte bezorging

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

De tegels zijn makkelijk te bestellen en het is mooi materiaal, echter het bezorgen laat wat te wensen over.
De vrachtwagen kon de straat niet in dus de tegels werden aan het begin van de straat gedropt. We hebben gebeld om hulp te krijgen en men zei; het staat in de voorwaarde dat men zelf moet aangeven of de vrachtwagen erbij kan komen. Als of ik een expert ben in vrachtwagens.
Maar goed, we konden het dus zelf oplossen. Jammer !!!

Reactie Bestratingsmarkt.com:

Goedemiddag Kevin,
Hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te horen dat het mooi materiaal is en volledig naar wens.
Wij begrijpen dat niet iedereen een juiste inschatting kan maken van...
Goedemiddag Kevin,
Wij begrijpen dat niet iedereen een juiste inschatting kan maken van de manoeuvreerruimte van een vrachtwagen met loskraan. Daarom hebben wij op onze website een speciale pagina ingericht welke duidelijkheid verschaft:
Ook wijzen wij hier nog op bij het sturen van de orderbevestiging. Als er voor een bakwagen was gekozen, had deze waarschijnlijk wel op de juiste plek kunnen lossen. Tip voor de volgende keer.
Nogmaals fijn dat het materiaal in orde is en veel tuinplezier gewenst!

Karen B

Super service.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede communicatie, snel handelen, belofte nagekomen.

Grotegoed

Het bestelde was niet voorradig .Telefonisch benaderd door vriendelijke man en goed verder geholpen . En met goed overleg andere stenen besteld en optijd geleverd .