Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Desiree

Top service!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Al meerdere bestellingen via andere bedrijven geplaatst. Daarna te horen gekregen niet op tijd leverbaar. Hier eerst nagevraagd of de zekere tegels op voorraad was. Niet het geval maar kwamen toch... Al meerdere bestellingen via andere bedrijven geplaatst. Daarna te horen gekregen niet op tijd leverbaar. Hier eerst nagevraagd of de zekere tegels op voorraad was. Niet het geval maar kwamen toch met een alternatief. Foto's en filmpje gekregen om de werkelijke kleur te zien. Betaald en 2 dagen later, de dag dat ik ze geleverd wilde hebben gekregen! Top service! Zeker aan te raden.

Westerbeek

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Theo

(Bewerkt)

Complete verandering van de tuin

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Diverse zaken geregeld tuin ligt er strak bij

Robert Bos

Bestrating met zekerheid

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Meedenken en met alternatieven komen.

Rosita

Helaas..

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ons bezoek ging goed en medewerker was behulpzaam. Vervolgens tegels besteld, kreeg ik een order met de verkeerde tegels na sluitingstijd en Voor het pinksterweekend. Die had had de bestelling... Ons bezoek ging goed en medewerker was behulpzaam. Vervolgens tegels besteld, kreeg ik een order met de verkeerde tegels na sluitingstijd en Voor het pinksterweekend. Die had had de bestelling verstuurd moeten worden voor een tijdige levering. Heb tot dinsdag moeten wachten om contact te kunnen leggen. Mijn angst was dat ik de tegels niet op tijd zou krijgen, hierover zou ik terug gebeld worden. Ik wacht nog steeds op dit telefoontje... ik had het al wel gezien dus ben op zoek gegaan naar een andere partij. Binnen een kleine 20 minuten wist ik of ik de tegels op tijd zou krijgen en had ik de order betaald. En nu genieten wij van onze opgeknapte tuin.

Gemiste kans.

Stefan

Goede service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede service. Ik was wat vergeten, na een telefoontje waren de middelen toegevoegd aan mijn order zonder enig probleem. Prijzen en levertijden zijn ook goed.

Mevr de Ruiter de gooijer

Optijd geleverd en keurig verpakt zonder enige schade. Zelfs rubber korrels tussen de tegels zo dat je geen schuif schade krijgt.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goed overleg over levering en het eventuele niet te leveren artikel goed opgelost naar tevredenheid.

Leon Tummers

Stoepbandjes

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede prijs snelle correcte levering

Sien

Top, super, snel en goed

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Heel erg blij met onze nieuwe stenen. Ik raad mensen zeker aan om hier te bestellen.

Martin

Veel keus en goedkoop