Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Miranda

Zeer goed . Toppertje

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Zeer snelle levering. Had mijn tegels al naar 1 dag.

L.R. Maliepaard

Scherpe prijs, snelle levering en geen poespas

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Snelle levering, geen poespas, scherpe prijs.
Snelle levering, geen poespas, scherpe prijs.
Wat ik minder goed vond was de onduidelijkheid over de gesplitste levering. Het ene deel (stapelblokken) kreeg ik meteen per mail te weten wanneer het geleverd zou worden. Het tweede deel (verlichtingsspullen) zou ik nog bericht over krijgen. Dit heb ik echter niet te horen gekregen en moest ik zelf achteraan bellen.
Desalniettemin correct te woord gestaan en snel duidelijkheid wanneer de spullen bezorgd zouden worden. Misschien werd e.e.a. veroorzaakt door de Hemelvaartsdag die er tussen zat.

Koen Lamberink

Geen "gebakken lucht" maar "gebakken steen" bij bestratingsmarkt.com

J Vervuurt

Mijn tuin bestrating van Bestrating Smart.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Groot keuze in assortiment.
Zeer vriendelijk tijdens contact over mijn bestelling.
Super goede service.

Willem

Prima bedrijf voor al u bestrating

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Een bedrijf dat het prima voor elkaar heeft ,denk met je mee geeft goed advies en leverd mooi op tijd een goed produkt tegen een goede prijs

Roy Vermeire

Perfecte service en levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ze willen zo snel mogelijk leveren en belden daarom ook de dag na bestelling dat 7cm niet snel leverbaar was en 6 wel en deze meer prijs hebben ze ook voor de rekening genomen.

Kevin Van Es

Topservice

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Mooie, goede, stevige materialen. De lijm die bij de stenen geleverd was werkte perfect. Goede communocatie over bezorgtijd, fijn dat er vooraf even gebeld werd.
We hebben een hele goede...
We hebben een hele goede ervaring en raden iedereen dit aan.

Fam. Jacobs

Top klantgerichtheid, snelle levering en goede prijzen!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Fijne manier van zaken doen, snelle reacties op mailen en erg snelle leveringen van de tegels

vincent

Levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

levering was goed, maar de tijd van levering was bijzonder slecht
1,5 dag te laat waardoor mijn planning in de war liep. dit is toch wel een puntje van aandacht

Rich

Goeie bedrijf