Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Breitler

Het is pas af met afwatering 👍

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Helder in maat en levering

Renate

Top betonklinkers!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ik weet dat er veel verschil in betonklinkers zit, goed advies gehad van de binnendienst en heb zeer mooie donkere klinkers met deklaag gekocht en ontvangen, zeer tevreden mee. Dus klinkers kopen?... Ik weet dat er veel verschil in betonklinkers zit, goed advies gehad van de binnendienst en heb zeer mooie donkere klinkers met deklaag gekocht en ontvangen, zeer tevreden mee. Dus klinkers kopen? Bestratingsmarkt.com!

Maggie

Hier kun je op bouwen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

alert, snelle levering, keuze, attent

LOGTENBERG

Uitstekend mooie bestrating en snelle levering!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Duidelijke communicatie met het bestellen en moment van leveren! Bestrating is keurig en snel geleverd!

Louise N

Mooie showopstelling van alle tegels waaruit je kunt kiezen, maakt de keuze niet makkelijker :) Maar weten wel dat we een zeer ruime keuze hadden. Daarom ook een toptegel uitgezocht en stonden... Mooie showopstelling van alle tegels waaruit je kunt kiezen, maakt de keuze niet makkelijker :) Maar weten wel dat we een zeer ruime keuze hadden. Daarom ook een toptegel uitgezocht en stonden binnen 2 dagen al op ons adres. echt een aanrader van inspiratie tot realisatie.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Mooi assortiment en ook fysiek aanwezig

R. A. R. Heirman

Mijn klacht werd niet opgelost door Bestratingsmarkt.com

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Al bij de eerste levering constateerde ik al overmatig veel gescheurde en gebroken stenen. Zo veel kapot dat ik hierover contact hebt opgenomen met Bestratingsmarkt.com. Via telefoon en email. Ik... Al bij de eerste levering constateerde ik al overmatig veel gescheurde en gebroken stenen. Zo veel kapot dat ik hierover contact hebt opgenomen met Bestratingsmarkt.com. Via telefoon en email. Ik had van alle schade foto's moeten maken zodat zij bij de leverancier verhaal konden halen. Ik heb foto's genoeg gemaakt maar om van iedere pallet en steen een foto te maken is natuurlijk niet te doen.
Op mijn tweede email wordt niet meer gereageerd.

Zéér ontevreden!

Reactie Bestratingsmarkt.com:

Beste heer Heirman,
Beste heer Heirman,
Hartelijk dank voor deze feedback. U gaf aan dat er 8 van de 12 m2 gebroken was. Wij hebben nog nooit 70% breuk hebben meegemaakt, dus daarom gevraagd om ondersteunde foto’s, van de breuk op de pallet. Dit heeft u echter geweigerd. Uw standpunt was dat, er geen foto's nodig zijn om een nieuwe levering te ontvangen.
Daarnaast meldt u deze "breuk" bijna een maand later. Wij vragen altijd om de bestelling direct te controleren bij ontvangst, zodat wij, als er iets niet in orde is, direct kunnen handelen en op lossen. Zo kan de klus ook op tijd afgemaakt kan worden.
Met hartelijke groet,
Bestratingsmarkt.com - Aftersales

Ilene

Bedrijf is goed te bereiken en wordt goed advies gegeven op alle vragen. Levering was super snel en op de juiste plek gezet complimenten naar deze bestratingswinkel

Advies en communicatie

Kuijper

Super slechte afgeleverd

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Het bestellen ging zonder problemen. Alleen toen het werd afgeleverd liep alles mis. De chauffeur dropte alles 100 meter verderop. Zijn argument was dat daar niet met de vrachtwagen kon komen. Er... Het bestellen ging zonder problemen. Alleen toen het werd afgeleverd liep alles mis. De chauffeur dropte alles 100 meter verderop. Zijn argument was dat daar niet met de vrachtwagen kon komen. Er zijn al meerdere vrachtwagens langs de achterzijde gekomen (zelfde formaat) maar de chauffeur wilde van niks weten en zo snel mogelijk lossen. Toen ik de chauffeur hierover aansprak zei hij "Dat krijg je als je via internet besteld, dan moet je maar niet via internet bestellen. Vervolgens laat hij een laag met klinkers los waardoor er meerdere klinkers doormidden braken. Toen ik daar wat van zei kreeg ik de volle laag van de chauffeur. De chauffeur gedroeg zich echt als een hork. Met de webshop had ik geen problemen maar met de transporteur die uitbesteed was wel. Dit was eens en nooit meer.

Sultan ( Paristanbul ) Tas

Niet nadenken , doen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

chauffeur was super vriendelijk en product super

Stucwerk NO

Hele mooie producten en zeer compleet vergeleken met andere aanbieders waar de prijs uiteindelijk ook nog hoger is. Super Bestratingsmarkt.com!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Uitgebreid, snel bereikbaar, verstand van materiaal en goed advies, zeer flexibel