Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Jan Krops

Bezorging tegels

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Zeer goede en professionele ervaring met dit bedrijf.

Herijgers

Dat is snel

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Wat een goede service eerst even telefonisch contact gehad of de tegels op voorraad waren en toen besteld jullie hadden ze wel 6 andere waar ik geïnformeerd had konden er niet meer aankomen. Wat een goede service eerst even telefonisch contact gehad of de tegels op voorraad waren en toen besteld jullie hadden ze wel 6 andere waar ik geïnformeerd had konden er niet meer aankomen.
Dus spannend of het wel klopte

Maar netjes gratis afgeleverd dank jullie wel

van Olst Bouwmaterialen

Top bedrijf

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Vriendelijk geholpen in de winkel en snelle levering

Dijkhof

Goed afgeleverd door Bestratingsmarkt

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

mooi op de hoogte gehouden en afspraken qua levering goed nagekomen!!

Puck

Vlot geholpen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Leuk vlot team in Heerde goed geholpen en mooie presentatie

D. van Bokkum

Wachten in spanning ;-)

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestellen ging gemakkelijk. Wat ik vervelend vond is dat ik na betaling heel weinig feedback kreeg betreft de uitleverdag. Uiteindelijk kreeg ik de info, toen stond ook de auto al voor de deur met... Bestellen ging gemakkelijk. Wat ik vervelend vond is dat ik na betaling heel weinig feedback kreeg betreft de uitleverdag. Uiteindelijk kreeg ik de info, toen stond ook de auto al voor de deur met de levering. Alles prima op tijd gelukkig!

Bernard

Bestrating oprit

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

online eenvoudig besteld enkel bij levering de helft maar geleverd.
chauffeur wist niet waarom.
online eenvoudig besteld enkel bij levering de helft maar geleverd.
chauffeur wist niet waarom.
Enkele telefoontjes verder kwam ik erachter dat het geleverde het enige op voorraad was. Bij een nieuwe leveringen vanuit leverancier wordt rest nageleverd.
heel vriendelijk tewoord gestaan maar misschien had er voorraf een mailtje gestuurd moeten worden of in de webshop niet voldoende voorraad melden. Nu het gevolg dat hovenier zijn klus niet af kan maken.

Caroline

Top service

Energysavers

30x30

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Voor project voor panelen bestel ik zakelijk hier al jaren, fijn hoor!!

Bert

Beste op de 'markt'

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

mooi assortiment en super flexibel met leveren, mooie producten nog mooiere tuin!