Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Yvonne vd biesebos

Super service

Snelle levering , veel keus , goede service , overzichtelijke site

Martin wolters

Mooie tegels voor mooie prijs

Meedenkend en goede levering

Linders

(Bewerkt)

Netjes geholpen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Pakketje besteld en de verzending duurde langer dan verwacht. Ik heb gebeld en daarna is de pakketdienst meteen gebeld. Mijn pakket werd dezelfde dag nog bezorgd. Ik ben nagebeld of het bezorgd is.... Pakketje besteld en de verzending duurde langer dan verwacht. Ik heb gebeld en daarna is de pakketdienst meteen gebeld. Mijn pakket werd dezelfde dag nog bezorgd. Ik ben nagebeld of het bezorgd is. Dus uiteindelijk keurig opgelost.

sergioenrenee.nl

De weg van vraag naar antwoord was perfect geplaveid

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Snel, behulpzaam en duidelijk antwoord

Kshitij Saxena

Minder dan bevredigend. Er is niets spectaculairs aan hen.. Notities werden niet gevolgd

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ik heb een vrij grote bestelling besteld. Sommige opsluitband in het pallet waren beschadigd.
Bij betontegels palletten werden gemiddeld 4 tegels op een pallet van 30 tegels beschadigd. De randen van tegels waren ook niet glad en daardoor waren de lijnen tijdens het plaveien ook op sommige plaatsen niet recht.

Ik heb specifiek gevraagd om de bestelling op een bepaalde datum te laten bezorgen. Gaf keuzes van drie datums, maar de bestelling arriveerde 3 dagen eerder. Ik heb ze gebeld en het antwoord was dat het in de fabriek is en als ze vertraging oplopen, weten ze niet wanneer ze het de volgende keer kunnen leveren. Mijn hele lanning werd hierdoor verstoord.

Vleghaar

Super bedrijf

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Zeeer goed te spreken aardige mensen snelle service

Harold Bergenhuizen

(Bewerkt)

Goed gegaan

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

jammer dat 1 opsluitband beschadigd (stukje afgebroken)
Meteen een telefoontje om dit te herstellen.
geweldige en snelle service

Beekhuis Handelsonderneming en Dienstverlening.

Top

Snelle reactie

Michielsen

Sjouwen, sjouwen, sjouwen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Snelle levering, goed contact te leggen!

Hoveniers bedrijf Tinga

Alles in een huis