Kika19

Goede service, veel keuze , zeer klantvriendelijk, en snel reactie via de mail. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hé Mariska, leuk dat we je ook bij je bijbestelling weer konden helpen. Veel plezier van je onderhoudsvriendelijke keramische tegels :)
Groetjes, Ellis

Mariël Valley

Wij zijn langs geweest in de mooie showtuin en hebben goed advies gekregen. De oprittegels zijn van goede kwaliteit en het contact met de klantenservice en bezorger verliep ook erg fijn.

Welke tip heb je voor ons?

Geen tips, jullie doen het erg goed!

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hé Mariël, top dat je zo tevreden bent. We zien de foto's wel verschijnen op je Instagram account 😄

Thiesen groen

Snel en makkelijk

Kirsten

Heel positief, goede communicatie, prettig meedenken over lastige levering en levering zelf top.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hi Kirsten, die levering was inderdaad een leuke uitdaging. Fijn dat het allemaal gelukt is😄 Veel plezier met je mooie Schellevis tegels! Groetjes, Ellis

Dhr. Fneish

Reageert snel en behulpzaam. Top servie

Stephanie Bosman

Mooie tegels, snelle service en heel klantvriendelijk!

Geen;)

Rosalie

Vriendelijke klantenservice, goed geholpen en geadviseerd. Denken mee. Snelle levering.

Geen tip

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hé Rosalie, bedankt voor je complimenten. Daar doen we het voor!😉

Eric

In één woord PERFECT!

Geen.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hé Eric, echt leuk dat we je bestelling binnen 24 uur konden leveren. Daar worden wij ook blij van!😎 Veel plezier met je klinkers, ook voor je buren. Groetjes, Ellis

van de Beek

Overzichtelijke website, ondanks vakantietijd toch snel een offerte gekregen en ook snel geleverd.

Ga zo door.

Natasja

Super ervaring. De lamp die ik nodig had hadden ze niet meer op voorraad. Bij de leverancier ook niet maar ze hebben andere bedrijven gebeld tot ze de lamp hadden gevonden. De lamp opgehaald en naar... Super ervaring. De lamp die ik nodig had hadden ze niet meer op voorraad. Bij de leverancier ook niet maar ze hebben andere bedrijven gebeld tot ze de lamp hadden gevonden. De lamp opgehaald en naar mij verzonden.

Reactie Bestratingsweb.nl:

He Natasja, hartstikke leuk dat we je hebben kunnen helpen! De lamp is onderweg, veel plezier ermee😊 Groetjes, Isaäc