Meijer

Snell en prima service

Asun

Uitstekend service en goede kwaliteit van producten, zeer vriendelijk en effectief behandeld

Welke tip heb je voor ons?

Geen tio, Jarno is een topper

Hartelijk dank voor je mooie review. Goed om te horen! 😃 Groet, Jarno

Rijk Zandsteeg

Bijzonder klantvriendelijk

Welke tip heb je voor ons?

Eigenlijk heb ik geen tips omdat ik tevreden ben

José jair

Een product besteld maar er ging iets mis met de verzending waar door ik moest wachten voor instalatie waar door tijd verloren gaat.

Welke tip heb je voor ons?

zorgen dat de klanten hun producten op de afgesproken tijd krijgen.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste José, bedankt voor je review! Vervelend dat je pakketje iets later kwam dan de verwachte dag die in de mails stond. Zoals besproken is je pakketje gelukkig nog wel op de dag van installatie... Beste José, bedankt voor je review! Vervelend dat je pakketje iets later kwam dan de verwachte dag die in de mails stond. Zoals besproken is je pakketje gelukkig nog wel op de dag van installatie aangekomen en is het goed gekomen ;) We wensen je veel plezier van de bestelde producten! Groet, Team Bestratingsweb

Michel krabshuis

Fijn bedrijf om te bestellen, staan altijd voor je klaar. Ook als er wat is, lossen ze het snel en deskundig op!

Niets ga zo door

Reactie Bestratingsweb.nl:

Hé Michel, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen ;) We denken graag met je mee. Groet, Jarno

Wiebren de Jong

Prima. Zowel kwaliteit als de levering

geen gaat goed zo

Priva

Snel en met e prima communicatie spullen in huis gekregen. Chapeau!!

Welke tip heb je voor ons?

Blijf dit vooral zo doen

Rob de Wit

Beste Ellis, je hebt mijn vragen over Biomos zeer goed beantwoord. Daarna een bestelling geplaatst en deze is voor 100% afgehandeld. Dus niets anders dan lof. Groet Rob de Wit

Ha Rob, leuk om te horen! Daar doen we het voor, bedankt! ;) Groetjes, Ellis

Roel

Prima geregeld en snel

Welke tip heb je voor ons?

Mss iets minder amicaal je jij heeee hoi aan de telefoon.

Prima.

Welke tip heb je voor ons?

Zou zo geen tip kunnen bedenken .