Verhoef grondwerk en bestratingen

Prima en eerlijk bedrijf en staat voor zn producten.
Als er iets mis is wordt het netjes en goed opgelost.

Fons Jerphanion

Fijn bedrijf. Klantvriendelijk. Reageert snel.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Fons, bedankt voor je beoordeling! We zijn altijd blij met zulke fans :) Heel veel plezier gewenst van je nieuwe tuin. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

de Roon

Aanrader

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste De Roon, superbedankt voor je fantastische beoordeling! We wensen je veel plezier met je nieuwe tuin. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Jan Hoogstrate

Jack Jasper

Tot nu toe weinig van te oordelen. Ik heb mijn bestelling gedaan en betaald. Ik krijg de betontegels op 19 februari geleverd.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Jack, bedankt voor het delen van je ervaring! We wensen je alvast veel plezier met de nieuwe tuintegels. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Home Around Investments B,V

Super

Reactie Bestratingsweb.nl:

Bedankt voor het delen van je ervaring! Veel plezier gewenst met de nieuwe tuinmaterialen. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Amdjadh Khodabaks

Helemaal TOP!!!

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Amdjadh, top dat je zo enthousiast bent! Fijn dat Diederick goed meedacht. Veel plezier met de nieuwe tuintegels! Groeten, Team Bestratingsweb.nl

Mohamed

Ik had 4x Varistone voegmortel emmers besteld, was snel en netjes geleverd.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Mohammed, dank voor je bestelling en je review! Veel plezier gewenst met de Varistone voegmortel. Groeten, ook van onze vriendelijke klantenservice :) Team Bestratingsweb.nl

Lucía Díaz

Super leuk bedrijf. Professioneel en echt lief met de klanten. Altijd alles double checken met jou, beschikbaar via telefoon en mail.. echt top! Levering is ook 10 over 10!