Alican

Ik heb tuin tegels besteld super kwaliteit aardige personeel

Dankewel

Reactie Bestratingsweb.nl:

Dankjewel voor je review! Veel plezier gewenst met de nieuwe tuintegels. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Myron kussen bedrijf

Mijn ervaring is dat ik nog 6 weken op mijn stenen moet wachten om een reactie te geven.
Tip stuur dit als jullie afgeleverd hebben

Danny

Het bestellen en meedenken ging echt geweldig. De gewenste tegels waren niet op voorraad, bestratingsweb kwam met een perfect alternatief.
Echter de levering liet te wensen over, chauffeur was...
Echter de levering liet te wensen over, chauffeur was niet bereid om de pallets op en dusdanige manier te plaatsen zodat men er nog langs kon. Geplaatst is geplaatst.....

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Danny, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat er een goed alternatief kwam toen de gewenste tegels niet direct geleverd konden worden. Dat de aflevering van je bestelling geen 10... Beste Danny, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat er een goed alternatief kwam toen de gewenste tegels niet direct geleverd konden worden. Dat de aflevering van je bestelling geen 10 verdiende vinden we jammer. In jouw geval kwam de levering rechtstreeks vanaf de fabriek en dan hebben wij helaas geen invloed op de chauffeur :-( In ieder geval veel plezier gewenst met de nieuwe materialen! Groeten, Team Bestratingsweb.nl

Joanne Van den Wildenberg

Top, goed bezorgd, op tijd, keurig!

Cees de Vries

Geweldig, snel, servicegericht, meedenkend superservice.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Cees, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! Superfijn dat je zo enthousiast bent. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe bestrating. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Dennis

Tegels waren te vroeg geleverd waardoor wij extra kosten hebben moeten maken, maar bestratingsweb heeft dit goed opgelost en is goed bereikbaar. Komt je erg goed tegemoed en helpt mee te denken.

Hennen

Kordaat en duidelijk

M. Sekman

Mijn bestelling werd zoals afgesproken bezorgd. De klantenservice is altijd bereikbaar.ik had een probleem met een paar beschadigde stenen. Dit werd netjes opgelost door de vriendelijke jongeman van... Mijn bestelling werd zoals afgesproken bezorgd. De klantenservice is altijd bereikbaar.ik had een probleem met een paar beschadigde stenen. Dit werd netjes opgelost door de vriendelijke jongeman van de klantenservice Al met al een tevreden klant :)))

Reactie Bestratingsweb.nl:

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en veel plezier gewenst met de nieuwe bestrating! Groeten, Team Bestratingsweb.nl

Daan van Eck

Helemaal goed ! denken met je mee !