Zeer goed bedrijf ik werd goed geholpen en het leveren van de materiaal ging snel heel tevreden

T-Rotterdam

Het offerte verzoek per e-mail is door Gerjon zeer adequaat en vriendelijk opgepakt en behandelt. De toon van de e-mails is altijd vriendelijk en enthousiast, heel prima!

Volgende week...

Volgende week worden de tegels bezorgd (als het goed is).

Reactie Bestratingsweb.nl:

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat het contact prettig verlopen is en we hopen dat jullie net zoveel plezier zullen hebben van de nieuwe bestrating. Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Jolanda vd Voort

Goede service en super mooie tegels ontvangen.

VRIENDELIJKE ENTHOUSIASTE MENSEN EN KEURIG CONTACT. IK HEB MEER TELEFONISCH CONTACT GEHAD. GING OOK PRIMA!

Joost van Lingen

Inmiddels diverse keren bestratingsmateriaal gekocht. Zeer prettig bedrijf.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Joost, Wat fijn om te lezen dat je meerdere keren bij ons besteld hebt en keer op keer tevreden bent! 'Zeer prettig bedrijf', die kunnen we weer toevoegen op onze complimentenlijst :) Bedankt... Beste Joost, Wat fijn om te lezen dat je meerdere keren bij ons besteld hebt en keer op keer tevreden bent! 'Zeer prettig bedrijf', die kunnen we weer toevoegen op onze complimentenlijst :) Bedankt voor je review! Groeten, Team Bestratingsweb.nl

RAH Wiecherink

Overzichtelijke website, erg ruime keuze en scherp geprijsd!

van Putten

Uitstekend. goede en snelle levering.

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste meneer Van Putten, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u tevreden bent. En mond-tot-mondreclame is de beste reclame die we kunnen hebben, dus super dat een familielid ons tipte :) Groeten!... Beste meneer Van Putten, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u tevreden bent. En mond-tot-mondreclame is de beste reclame die we kunnen hebben, dus super dat een familielid ons tipte :) Groeten! Team Bestratingsweb.nl

Fransen

Prima advies via de telefoon! Heel aardige collega bij de showtuin. Goede service en alles volgens afspraak afgehandeld. Zeer tevreden!

Jolanda Van de Voort

Nette en overzichtelijke website , hierop wat vragen via de mail verstuurd na 3 dagen antwoord gekregen , toen telefonisch contact gehad . Goed advies gekregen .

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Jolanda, Hartelijk bedankt voor de review en voor jullie tip. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe bestrating! Groeten, Team Bestratingsweb.nl