Ka Fa

Snelle bezorging! Nemen snel contact met u op en denken graag mee waar de levering geplaatst kan worden (indien u in een smalle straat woont waar geen auto bij kan) enig minpuntje vond ik bij... Snelle bezorging! Nemen snel contact met u op en denken graag mee waar de levering geplaatst kan worden (indien u in een smalle straat woont waar geen auto bij kan) enig minpuntje vond ik bij vragen geen respons op e-mail . Chat ook niet (2x geprobeerd)

Van der Kooi

Duidelijke webstek. Goed telefonisch contact.

Dimitri

Zoekt u een website + (om het maar zo te omschrijven) Vakkennis, materiaalkennis en hulpvaardig , lang verhaal kort ... TOP SITE, en werknemers! inmiddels 3 bestellingen geplaatst, en 3 maal is... Zoekt u een website + (om het maar zo te omschrijven) Vakkennis, materiaalkennis en hulpvaardig , lang verhaal kort ... TOP SITE, en werknemers! inmiddels 3 bestellingen geplaatst, en 3 maal is scheepsrecht luid het spreekwoord, wanneer ik nog meer spullen voor de tuin nodig hebt, ga ik naar... Bestratingsweb.nl

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Dimitri, Wat geweldig dat je al 3 keer zo'n goede ervaring hebt gehad! Dat kan geen toeval meer zijn hè? ;-) We zijn erg blij met je review. Die 10 kunnen we weer in onze zak steken! Groeten,... Beste Dimitri, Wat geweldig dat je al 3 keer zo'n goede ervaring hebt gehad! Dat kan geen toeval meer zijn hè? ;-) We zijn erg blij met je review. Die 10 kunnen we weer in onze zak steken! Groeten, Team Bestratingsweb.nl

Bakema

Levering sneller dan verwacht zaterdag besteld en woensdag al geleverd

Onze bestelling bij bestratingsweb is perfect gelopen. Goede service, vriendelijke medewerkers. Er wordt met je meegedacht.
Afspraken op tijd nagekomen.
Kortom perfecte service. Er is...
Afspraken op tijd nagekomen.
Kortom perfecte service. Er is niks verkeerds gegaan.

Met Gerjon heel goed. Behulpzaam en komt afspraken goed nu. Als hij een vrijheidsgevoel heeft dan gebeurd er alleen niets. Dat is jammer.

Daytona

Eenvoudig te bestellen op Bestratingweb.nl en opvolging is pro actief met daarbij rekeninghoudend van behoefte. Houd service op een persoonlijk hoog niveau. Ga vooral zo door. Top!

Brinkhaus

Overzichtelijke site snelle levering en goede betaalbare kwaliteit

Vd Beek

Na de offerte werd er al meteen een dag later contact opgenomen. Er werd erg vriendelijk geholpen. De levering verliep erg goed, ik hoefde er niet voor aanwezig te zijn, dat is erg fijn. De... Na de offerte werd er al meteen een dag later contact opgenomen. Er werd erg vriendelijk geholpen. De levering verliep erg goed, ik hoefde er niet voor aanwezig te zijn, dat is erg fijn. De medewerkers denken goed mee. Bij vragen werd er snel terug gemaild. Er is een ruim en mooi aanbod!