Goed en correct volgens afspraak geholpen met duidelijke informatie over de tegels en bezorging!

Roops bouw

Goed overleg

Sladkova

Ik ben zeer tevreden over jullie site en Gerjon die heeft mij goed geholpen.
Verzending was op tijd geleverd.
Ik was alleen ontevreden over de kwaliteit van de tegels. Ik had grijs...
Ik ben zeer tevreden over jullie site en Gerjon die heeft mij goed geholpen.
Verzending was op tijd geleverd.
Ik was alleen ontevreden over de kwaliteit van de tegels. Ik had grijs besteld, maar ze waren zwart. En de dikte van tegels was verschillend van 4,5 cm tot 5 cm. Tegelleggers hadden moeite met aanleggen, moet ook wat extra betalen voor een hun extra werk.
Nu merk ik dat de hoekjes van sommige tegels wat makkelijk afbreken.
Het was niet de bedoeling om de tegels van verschillende diktes te ontvangen en dat ze makkelijk in de hoekjes beginnen afbreken.
Irina Sladkova

Reactie Bestratingsweb.nl:

Beste Irina,
Fijn dat je wel heel tevreden bent over onze service! :-)
Ook na jouw aankoop staan we voor je klaar.
We hebben nog even telefonisch contact gehad. De tegels moeten...
Beste Irina,
Fijn dat je wel heel tevreden bent over onze service! :-)
Ook na jouw aankoop staan we voor je klaar.
We hebben nog even telefonisch contact gehad. De tegels moeten natuurlijk wel hetzelfde zijn als de foto's op Bestratingsweb.nl en in de dikte van betontegels zit door de vorming in de mal altijd iets dikteverschil.
Dat neemt niet weg dat we er goed naar moeten kijken.
Stuur je snel wat foto's op?
Hartelijke groeten,
Gerjon

H. van den Hurk

Mijn ervaring met bestratingsweb is prima. Tot nu toe 2x zaken gedaan met bestratingsweb en dat was tot tevredenheid.

Gert wingelaar

Alles is vlot verlopen en heb geen commentaar
Groet, Gert Wingelaar

van Drie

Ik heb vanuit ons zelf al bedankt en complimenten gemaild

Rene Koenen

Zeer prettig zaken gedaan!

Lenie Hessels

Een heel goed bedrijf. Van het begin tot het einde prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan. Wij hadden de stenen besteld en op afroep staan. Toen wij de stenen nodig hadden hebben ze dit... Een heel goed bedrijf. Van het begin tot het einde prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan. Wij hadden de stenen besteld en op afroep staan. Toen wij de stenen nodig hadden hebben ze dit binnen 24 uur geregeld. Klasse!!!!

H. van den Hurk

Ik ben zeer tevreden over bestratingsweb.nl. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en het personeel denkt met je mee. Als er niet direct n antwoord is wordt het uitgezocht en volgt het antwoord... Ik ben zeer tevreden over bestratingsweb.nl. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en het personeel denkt met je mee. Als er niet direct n antwoord is wordt het uitgezocht en volgt het antwoord later.