K v Elburg

Een goede en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling ook de aflevering is correct en op de afgesproken tijd afgeleverd.
Ook het contact met bestratingsweb was altijd vriendelijk en met...
Ook het contact met bestratingsweb was altijd vriendelijk en met goede informatie.

Peter Haanskorf

We hebben een hele fijne ervaring met bestratingsweb want dit was al de tweede keer dat we tegels hadden besteld.
Mooi op de afgesproken plaats gelost en afgegeven. Snelle levering op de goede datum want dat valt wel te overleggen.

W. Huebner

Gelijk bij het surfen op het web kwam ik een goede website tegen.
duidelijk!

B Witte

Vriendelijke mensen, prima service

aad leek

Prima geleverd

Nico Michielsen

Perfect geholpen en correct geleverd

thivakaran

Klantvriendelijk personeel en goed advies gekregen.
Dus zeker aan te bevelen.

Nico Michielsen

Goed contact goede prijzen en komen de afspraken na
Was wat verkeerd gegaan waardoor ik te weinig tegels had gekregen maar is door Wilbert na geleverd.
Top service wat je tegenwoordig...
Goed contact goede prijzen en komen de afspraken na
Top service wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

Fam J van Batenburg

Fantastische ervaring met bestratingsweb.nl. Vriendelijke afhandeling van alle bestellingen. Ook toen er iets verkeerd was aangekomen, hebben zij binnen 1 dag alsnog het juiste product laten leveren.

R. de Blaaij

Snelle levering, prima prijs en goed persoonlijk contact. Kortom voor herhaling vatbaar