Elvira

Zéér prettig en professioneel!!

Avinash Boedjarath

Wij hebben ca.63 m2 tegels gekocht bij bestratingsweb. Contact is prima gegaan. Alleen duurde het weken voor het afleveren van onze bestelling. Er was iets misgegaan bij de leverancier. De... Wij hebben ca.63 m2 tegels gekocht bij bestratingsweb. Contact is prima gegaan. Alleen duurde het weken voor het afleveren van onze bestelling. Er was iets misgegaan bij de leverancier. De bestelling werd tot 3 keer toe verplaatst. Dit vonden wij heel erg jammer i.v.m. afspraak met de stratenmaker.

Beste Avinash,
Bedankt voor je verbeterpunt. Je hebt helemaal gelijk. Ik baal er zelf nog steeds van dat we het moesten verzetten!
Achteraf ben ik blij dat je in ieder geval geduldig op je...
Beste Avinash,
Achteraf ben ik blij dat je in ieder geval geduldig op je tegels gewacht hebt en dat je niet voor het alternatief hebt gekozen. Nu heb je de tegels die je mooi vindt.
Geniet van je tuin!

Jan Burg

60x60 tegels besteld. Bestratingsweb belde van tevoren over de bezorging. Ook een halfuur voor de aflevering hebben ze gebeld. Dat was fijn want dan hoefde ik niet thuis te blijven wachten. Ze... 60x60 tegels besteld. Bestratingsweb belde van tevoren over de bezorging. Ook een halfuur voor de aflevering hebben ze gebeld. Dat was fijn want dan hoefde ik niet thuis te blijven wachten. Ze denken mee en bieden goede service, die ze ook waar maken, bedankt.

Beste Jan Burg,
Dank voor uw review! Deze keer bent u de gelukkige winnaar van het onderhoudspakket.
We zullen het naar u toesturen. Veel tuinplezier gewenst!

Top advies en top producten!

Reactie Bestratingsweb.nl:

Bedankt voor je feedback. Als het druk is moet je aan de telefoon soms inderdaad even wachten. Als je met nummerherkenning belt, bellen we altijd even terug.
Veel plezier met je terrastegels!

Gerard Peters.

Zeer goed, erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Ik krijg 2 nieuwe tegels kosteloos toegestuurd nadat ik de schade aan 2 tegels had doorgeven. Top service noem ik dat! Ik kan ze zeker Aanbevelen!

jeffrey

Die beschouw ik als goed.

Martin Kruit

Prima, bestelling en levering perfect geregeld. Informatie aande de telefoon ook zeer goed.

Uitstekend!