Ik vond de manier van lesgeven niet fijn, het bestond uit veel dia's en de leraar vertelde wat er op die dia's stond. Met hier en daar wat extra info. De gegeven lesstof sloot in het geheel niet aan... Ik vond de manier van lesgeven niet fijn, het bestond uit veel dia's en de leraar vertelde wat er op die dia's stond. Met hier en daar wat extra info. De gegeven lesstof sloot in het geheel niet aan bij mijn werkzaamheden.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de manier van lesgeven niet aan je verwachtingen voldeed... Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de manier van lesgeven niet aan je verwachtingen voldeed en dat de lesstof niet aansloot bij je werkzaamheden. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.
We zullen je opmerkingen zeker meenemen in onze evaluatie om de kwaliteit van onze lessen te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van onze studenten. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren.
Bestuursacademie Nederland

Was niet wat ik ervan verwacht had. Docent vroeg vaak in de les naar praktijkvoorbeelden en dan bleven we bij 1 voorbeeld van 1 deelnemer mijns inziens veel te lang hangen. Ik hoopte meer handvatten... Was niet wat ik ervan verwacht had. Docent vroeg vaak in de les naar praktijkvoorbeelden en dan bleven we bij 1 voorbeeld van 1 deelnemer mijns inziens veel te lang hangen. Ik hoopte meer handvatten te krijgen om zelf aan de slag te gaan met mogelijkheden voor ppl aan de hand van gestructureerde algemene voorbeelden

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We... Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het te lang blijven hangen bij één praktijkvoorbeeld frustrerend kan zijn en dat je meer gestructureerde algemene voorbeelden had verwacht om zelf mee aan de slag te gaan.

Holger

Hoewel ik de inhoud van de studie als goed passend heb ervaren zijn de voorzieningen ronduit matig. Voor bestuursadvies werden 8 bijeenkomsten bestaande uit 16 lessen beloofd. Dat waren 4... Hoewel ik de inhoud van de studie als goed passend heb ervaren zijn de voorzieningen ronduit matig. Voor bestuursadvies werden 8 bijeenkomsten bestaande uit 16 lessen beloofd. Dat waren 4 bijeenkomsten en 8 lessen. Inhoud van de lessen was goed en interessant en de docent was prima, maar de lessen waren maar half passend bij de eindopdracht. Zodra de opdracht ingeleverd was kreeg ik geen beoordeling tot ruim na de termijn van een maand. Vervolgens na een aantal keer bellen te horen gekregen dat er een fout in het systeem zat waardoor de beoordelaar de opdracht weken te laat heeft gekregen.

Voor het vak beleidsontwikkeling werden 12 startmomenten aangeboden per blok. Ik zou graag een fysieke cursus hebben gedaan, maar de eerste 12 momenten werden alle 12 afgelast, de volgende 12 werden ook alle 12 afgelast en de derde keer werden er 11 afgelast. Helaas kon ik niet op het overgebleven moment. Vandaar ben ik maar doorgegaan online, wat betekent dat je het materiaal krijgt, maar helaas geen lessen. Ik begrijp dat het met weinig aanmeldingen lastig is om de groepen vol genoeg te krijgen. Maar zoveel groepen aanbieden als er in realiteit 1/36ste van de groepen is wat mij betreft misleidend.

Beste Holger,
Beste Holger,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het is goed om te horen dat je de inhoud van de studie passend en interessant vond en dat de docent prima was.
We betreuren het echter dat de voorzieningen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen je frustratie over het aantal bijeenkomsten en lessen voor bestuursadvies en de vertraging bij de beoordeling van je eindopdracht. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze studenten willen.
Wat betreft de afgelaste startmomenten voor beleidsontwikkeling, begrijpen we dat dit zeer teleurstellend en misleidend kan overkomen. We zullen je feedback gebruiken om onze planning en communicatie te verbeteren, zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jessica

Ik vond de opleiding minder strategisch dan ik had gehoopt. Het was meer basis. De stof en opdrachten waren veel meer dan van te voren gedacht, dat vergt veel tijd naast je werk.
Verder biedt...
Verder biedt de bestuursacademie heel veel locaties aan, maar uiteindelijk gaat het maar door op vaak 1 locatie, in mijn geval was het zelfs alleen online. Dat is geen aanrader voor een dergelijke masterclass. Hier heb je juist de ontmoeting met andere vakgenoten nodig.

Beste Jessica,
Beste Jessica,
Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet aan je strategische verwachtingen voldeed en dat de hoeveelheid stof en opdrachten meer was dan je had verwacht. We begrijpen dat dit veel tijd naast je werk kan vergen.
We betreuren het ook dat de locatiekeuze en de online uitvoering van de masterclass niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe belangrijk de ontmoeting met vakgenoten is, vooral bij een masterclass. We zullen je feedback gebruiken om onze planning en communicatie te verbeteren, zodat we in de toekomst beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze studenten.

Het was leerzaam

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de mooie score van 9/10! We zijn blij om te horen dat je de cursus leerzaam vond.
Als je nog verdere opmerkingen of suggesties hebt, horen we dat...
Als je nog verdere opmerkingen of suggesties hebt, horen we dat graag. We staan altijd open voor manieren om jouw ervaring nog beter te maken.

Super, eindopdracht wel pittig

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de mooie score van 9/10! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de cursus. Het is goed om te weten dat je de eindopdracht uitdagend vond;... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de mooie score van 9/10! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de cursus. Het is goed om te weten dat je de eindopdracht uitdagend vond; we streven ernaar om onze cursussen zowel leerzaam als uitdagend te maken.

Jeroen

Fijne docent. Weet kennis goed over te brengen.

Beste Jeroen,
Beste Jeroen,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de mooie score van 9/10! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de docent en de manier waarop de kennis is overgebracht.
Mocht je nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, dan horen we dat graag. We streven er altijd naar om onze cursussen en diensten te verbeteren.

Huibert

Voor mij was het best een pittige cursus. Ik had geen voorkennis. De cursus is mij goed bevallen, het niveau was goed.
Wat mij echter tegenviel is het certificaat. Dit bleek een bewijs van...
Wat mij echter tegenviel is het certificaat. Dit bleek een bewijs van deelname te zijn (inclusief layout en format fouten). Dit doet af aan jullie als opleidingsinstituut en aan de cursus. Ik heb verzocht om mij een certificaat te sturen, maar tot op heden heb ik dit nog niet mogen ontvangen. Voor mij als zij-instromer vanuit het bedrijfsleven is dit belangrijk.

Beste Huibert,
Beste Huibert,
Bedankt voor je eerlijke feedback en je beoordeling van 7/10. We zijn blij om te horen dat je de cursus als waardevol hebt ervaren, ondanks dat het een uitdaging was zonder voorkennis.
Het spijt ons te horen dat het certificaat niet aan je verwachtingen voldeed en dat er fouten in de layout en het format zaten. Dit is zeker niet de standaard die wij nastreven. We begrijpen hoe belangrijk een correct certificaat voor je is, vooral als zij-instromer vanuit het bedrijfsleven.
We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk het juiste certificaat ontvangt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hierop hebt gewezen.

Zie hierboven

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten en dat je ons een 8/10 hebt gegeven. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten en dat je ons een 8/10 hebt gegeven. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om onze programma's en service continu te verbeteren.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer van 9/10! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je tevreden bent met onze cursus.