Ruud

Wel vreemd dat ik al een evaluatie krijg voordat de laatste cijfers zijn verwerkt op e-connect en de opleiding formeel dus nog steeds niet is afgerond.

Beste Ruud,
Beste Ruud,
Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer van 8/10! We begrijpen dat het vreemd kan overkomen om een evaluatie te ontvangen voordat de laatste cijfers zijn verwerkt en de opleiding formeel is afgerond. Onze excuses voor deze verwarring. We zullen dit punt zeker meenemen om onze evaluatieprocessen te verbeteren.
Bestuursacademie Nederland

Opleiding is met name gericht op werken bij gemeenten.
Site om studiemateriaal op te halen is zeker niet klantvriendelijk.
De leslocaties waren wisselend en beide niet geweldig. Gedateerd...
Opleiding is met name gericht op werken bij gemeenten.
Site om studiemateriaal op te halen is zeker niet klantvriendelijk.
De leslocaties waren wisselend en beide niet geweldig. Gedateerd en druk.
Docent was meedenkend en kundig.
In het algemeen geen goede prijs kwaliteit verhouding.

Evelien

Ik ben over het algemeen zeer positief over de opleiding. 1 nadeel is dat het lesmateriaal te laat toe komt. Er is best wel wat voorbereiding nodig voor de lessen starten. Jammer!
Daarnaast...
Daarnaast vond ik de groep van de module BBL echt fors te groot. Maar liefst 22 personen, terwijl er maar max. 13/14 waren toegestaan aldus de docent. Een collega van me volgt nu dezelfde cursus hetzelfde probleem.
Een zeer groot deel van de module BBL is gewoon weg niet behandeld!

Beste Evelien,
Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie cijfer van 9/10! We zijn blij te horen dat je over het algemeen tevreden bent met de opleiding.
We vinden het jammer dat het...
Beste Evelien,
We vinden het jammer dat het lesmateriaal te laat is toegekomen en dat dit de voorbereiding heeft bemoeilijkt. We zullen dit punt zeker meenemen om onze processen te verbeteren. Ook je feedback over de grootte van de groep bij de module BBL en het niet behandelen van een groot deel van de module is waardevol voor ons. We zullen dit onderzoeken en proberen hier verbeteringen in aan te brengen.

Laura

Zeer tevreden over de docent die op enthousiaste wijze de materie duidelijk over weet te brengen. Locatie prima qua bereikbaarheid en voorzieningen. Communicatie vanuit de organisatie ook prima. Ik... Zeer tevreden over de docent die op enthousiaste wijze de materie duidelijk over weet te brengen. Locatie prima qua bereikbaarheid en voorzieningen. Communicatie vanuit de organisatie ook prima. Ik raad aan om deze training fysiek te volgen. Bij een online training mis je de interactie met docent en medecursisten.

Beste Laura,
Beste Laura,
Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie cijfer van 9/10! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de docent en de manier waarop de materie werd overgebracht. Het is ook fijn om te weten dat je de locatie en de communicatie vanuit onze organisatie als prima hebt ervaren.
We waarderen je aanbeveling om de training fysiek te volgen vanwege de waardevolle interactie met de docent en medecursisten. Jouw feedback helpt ons om onze trainingen verder te verbeteren.

Mieke

Geweldige docent. Geeft iedereen constructieve feedback op een positieve manier. De opleiding is denk ik een goede voorbereiding op de praktijk, alleen het in de praktijk aan de slag komen is de... Geweldige docent. Geeft iedereen constructieve feedback op een positieve manier. De opleiding is denk ik een goede voorbereiding op de praktijk, alleen het in de praktijk aan de slag komen is de grote uitdaging omdat er erg weinig vacatures zijn hier in de regio. Vond het een leuke training voor spreken in het openbaar en heb, ook al zal ik mogelijk niet als BABS aan de slag komen, er veel aan gehad.

Beste Mieke,
Beste Mieke,
Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie cijfer van 8/10! We zijn blij te horen dat je de docent geweldig vond en dat je veel hebt gehad aan de constructieve feedback. Het is fijn om te weten dat de opleiding een goede voorbereiding op de praktijk biedt, ondanks de uitdaging van het vinden van vacatures in jouw regio.
We waarderen ook je feedback over de training voor spreken in het openbaar en zijn blij dat je er veel aan hebt gehad, zelfs als je mogelijk niet als BABS aan de slag gaat.

Willemien

Cursus is goed opgebouwd, goede uitleg wat wel, en wat geen wmo is. veel praktijk voorbeelden. leuk was ook dat er veel input kwam uit de groep met cases.

Beste Willemien,
Beste Willemien,
Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie cijfer van 8/10! We zijn blij te horen dat je de cursus goed opgebouwd vond en dat de uitleg over wat wel en geen Wmo is duidelijk was. Het is ook fijn om te horen dat de praktijkvoorbeelden en de input uit de groep met cases je bevielen.

Aicha

Mega slechte docent, niets meer gehoord na 1 les te hebben gehad.

Beste Aicha,
Beste Aicha,
Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met de docent en dat er na de eerste les geen verdere communicatie is geweest. Onze excuses voor dit ongemak. Dit is zeker niet de ervaring die we voor ogen hebben voor onze studenten.
We zullen je feedback serieus nemen en onderzoeken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We streven ernaar om snel een oplossing te vinden en ervoor te zorgen dat je de opleiding op een bevredigende manier kunt afronden.

Pearl

Beste Pearl,
Bedankt voor je fantastische beoordeling en het prachtige cijfer van 10/10! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze cursus.
Met vriendelijke...
Beste Pearl,

Zeer ervaren docent

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer van 9/10! We zijn blij te horen dat je de docent zeer ervaren vond.

Chantal

Over het algemeen ben ik zeer positief. Maar wat van mij echt mag veranderen is het onderdeel persoonlijke effectiviteit en communicatie. Voor het afronden van dit onderdeel zou geen cijfer gegeven... Over het algemeen ben ik zeer positief. Maar wat van mij echt mag veranderen is het onderdeel persoonlijke effectiviteit en communicatie. Voor het afronden van dit onderdeel zou geen cijfer gegeven moeten worden: alleen voldoende of onvoldoende. De inhoud is te subjectief om in concrete cijfers uit te drukken.
Daarnaast zou veel meer aandacht besteed moeten worden aan 'smart' formuleren. Aangezien dit blijkbaar een belangrijk onderdeel vormt van de beoordeling maar totaal niet terugkomt in het lesmateriaal en de lessen.

Beste Chantal,
Beste Chantal,
Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie cijfer van 8/10! We waarderen je feedback over het onderdeel persoonlijke effectiviteit en communicatie. We begrijpen dat de inhoud subjectief kan zijn en zullen overwegen om dit onderdeel anders te beoordelen, bijvoorbeeld met een voldoende of onvoldoende.
Daarnaast nemen we je suggestie om meer aandacht te besteden aan 'smart' formuleren ter harte. We zullen ervoor zorgen dat dit beter wordt geïntegreerd in het lesmateriaal en de lessen, zodat het duidelijker wordt hoe belangrijk dit onderdeel is voor de beoordeling.