Martin

Matige training. Kan ook in 1 dag ipv 2. Weinig diepgang.
Tevens heel erg gericht op gemeentes/rijk. Zal deze training in ieder geval niet aanraden bij mijn collega's.

positief...
Matige training. Kan ook in 1 dag ipv 2. Weinig diepgang.

positief afsluitend: altijd wel iets van opgestoken.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We nemen je opmerkingen over de training serieus, met name de suggestie voor een kortere duur en meer diepgang. Wat vervelend dat de focus op gemeentes/rijk niet goed aansloot bij je verwachtingen.... We nemen je opmerkingen over de training serieus, met name de suggestie voor een kortere duur en meer diepgang. Wat vervelend dat de focus op gemeentes/rijk niet goed aansloot bij je verwachtingen. We waarderen dat je toch positief afsluit door te benoemen dat je altijd wel iets hebt opgestoken van de training Martin!
Bestuursacademie Nederland

Erg basic. Het gaat niet echt de diepte in, maar neemt je mee in de basisbeginselen.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We hebben je opmerking genoteerd voor toekomstige verbeterpunten.
Bestuursacademie Nederland

Ik ben ervan overtuigd dat de docent in kwestie veel kennis heeft van informatiebeveiliging en privacywetgeving, maar het overbrengen van die kennis laat helaas te wensen over.

Ik heb...

Ik heb meerdere online leeromgevingen gezien, maar deze behoort echt tot de mindere. De docent kan bijvoorbeeld je microfoon uitschakelen terwijl je nog aan het woord bent. Bovendien was de docent vaak zeer slecht verstaanbaar.

Het toegestuurde studieboek is prettig om te gebruiken. Het huiswerk (lesmateriaal) daarentegen was minder, aangezien er vragen waren waarop de docent geen duidelijk antwoord kon geven.

De onderwerpen sluiten grotendeels aan bij mijn beroepspraktijk, maar of ze ook goed zijn overgekomen, is een ander verhaal.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We zullen je feedback zorgvuldig evalueren om verbeteringen aan te brengen, met name in de manier waarop kennis wordt overgedragen en ondersteuning wordt geboden bij het lesmateriaal.
Met...

Kyan

De lesinhoud was in eerste instantie (les 1-3) in mijn optiek té theoretisch. Daarnaast vond ik dat de docent slecht op de hoogte was van de capaciteiten van de Virtual Classroom. Het werd niet in... De lesinhoud was in eerste instantie (les 1-3) in mijn optiek té theoretisch. Daarnaast vond ik dat de docent slecht op de hoogte was van de capaciteiten van de Virtual Classroom. Het werd niet in volle benut, zoals ik het voor ogen had. Dat vind ik een gemiste kans. De docent was af en toe ook wat vaag in verhaal (onsamenhangend en soms ietwat onduidelijk).

Verder vond ik de opleiding erg goed passen bij de inhoud.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je feedback Kyan. We hebben je opmerkingen genoteerd voor toekomstige verbeterpunten. En wat fijn om te horen dat de opleiding goed paste bij de inhoud!
Met vriendelijke...

Anjelica

Goed. Alleen het online volgen van een les is niet te doen

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We nemen je opmerking over het online volgen van lessen serieus en zullen kijken naar verbeteringen voor een betere ervaring.
Bestuursacademie Nederland

De cursus was wat langdradig naar mijn mening, vooral soms het "kwijtraken" van het verhaal. De microfoom en webcam van vele studenten deden het niet (altijd).

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We hebben je opmerkingen genoteerd voor toekomstige verbeteringen!
Bestuursacademie Nederland

Het was een hele waardevolle opleiding die ook zeer praktijk gericht is. Daarnaast ook erg leuk om met de medecursisten te netwerken en ook van elkaar heel veel te leren.

Wat fijn om te horen!

Chantal

De opleiding bestaat uit 3 verschillende modules. De medestudenten volgen niet allemaal dezelfde modules en de modules sluiten niet op elkaar aan. De inhoud is goed maar de lesboeken zijn oud en dus... De opleiding bestaat uit 3 verschillende modules. De medestudenten volgen niet allemaal dezelfde modules en de modules sluiten niet op elkaar aan. De inhoud is goed maar de lesboeken zijn oud en dus niet geschreven op de omgevingswet. 1 module was digitaal omdat er te weinig deelnemers waren.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen Chantal. We hebben je opmerkingen genoteerd en nemen die mee voor toekomstige verbeterpunten.
Met vriendelijke...

Koos

Prima cursus, ook voor mij als "buitenstaander", waarvoor de cursus niet direct aansloot bij de beroepspraktijk. Dat wist ik vooraf al maar ik vond het onderwerp voldoende de moeite waard om er meer... Prima cursus, ook voor mij als "buitenstaander", waarvoor de cursus niet direct aansloot bij de beroepspraktijk. Dat wist ik vooraf al maar ik vond het onderwerp voldoende de moeite waard om er meer over te willen weten.. De faciliteiten in Eindhoven waren prima. (De eerste keer in Arnhem iets minder.) De opbouw van de cursus was helder en logisch. Waardevol vond ik het dat de docent steeds in staat was om van de methode los te komen en via het ingaan op bestaande casussen op de juiste manier de koppeling naar de lesstof/theorie wist te leggen. Daardoor bleven de cursusdagen levendig en was een aantal van mijn medestudente op directe wijze zeer geholpen, doordat op hun casus werd ingegaan. Voor mij was er daardoor een goede balans tussen de theorie en wat die concreet zou kunen betekenen.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Fijn om te horen dat je de cursus als prima hebt ervaren, zelfs als buitenstaander wiens beroepspraktijk niet direct aansloot bij het onderwerp. Het is goed om te weten dat je de moeite waard vond... Fijn om te horen dat je de cursus als prima hebt ervaren, zelfs als buitenstaander wiens beroepspraktijk niet direct aansloot bij het onderwerp. Het is goed om te weten dat je de moeite waard vond om meer te leren over het onderwerp.
Ook waarderen we je opmerkingen over de faciliteiten in Eindhoven, hoewel de eerste ervaring in Arnhem iets minder was. We zullen dit meenemen voor verbetering.
Het is geweldig om te horen dat je de opbouw van de cursus helder en logisch vond. Vooral waardevol vond je dat de docent flexibel was in het behandelen van bestaande casussen, wat directe hulp bood aan medestudenten en een goede balans creëerde tussen theorie en praktijkgerichte toepassing voor jou.
We waarderen je feedback enorm en zullen dit gebruiken om onze cursussen verder te verbeteren.
Bestuursacademie Nederland

De tweede les ging wat meer in op de inhoud, wat ik als prettig heb ervaren. Les 3 is vanwege ziekte van de leraar geannuleerd, echter is dat niet aan mij communiceert. Hierdoor stond ik dus op de... De tweede les ging wat meer in op de inhoud, wat ik als prettig heb ervaren. Les 3 is vanwege ziekte van de leraar geannuleerd, echter is dat niet aan mij communiceert. Hierdoor stond ik dus op de locatie zonder dat de cursus plaats vond.
Dat is jammer dat dit niet gebeurd is.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Fijn om te horen dat je de verdieping in de inhoud tijdens de tweede les prettig vond. Het spijt ons echter te horen dat les 3 vanwege ziekte van de leraar is geannuleerd zonder dat dit aan jou is... Fijn om te horen dat je de verdieping in de inhoud tijdens de tweede les prettig vond. Het spijt ons echter te horen dat les 3 vanwege ziekte van de leraar is geannuleerd zonder dat dit aan jou is gecommuniceerd, waardoor je tevergeefs op locatie stond. Dat is inderdaad jammer en we begrijpen de teleurstelling. We zullen intern onderzoeken wat er misging in de communicatie om dit in de toekomst te voorkomen.