Beste van Nederland, heb zoveel andere klinieken gehad en daar ging het nooit zo goed als hier. Ik ben super blij.
Deskundig, eerlijk en vriendelijk. Luistert goed naar de wensen en geeft eerlijk advies. Zeker een aanrader.
k.
Doordat mijn tandvlees best zichtbaar was bij het lachen, werd ik best onzeker. Na de gummysmile behandeling ben ik een stuk zekerder. Been zeer goed geholpen !
Een zeer deskundig en een natuurlijk resultaat. De plastische chirurg is vriendelijk en heeft mij eerlijk advies gegeven.
Jente
Super fijne kliniek, ik voelde me best zenuwachtig maar daar werd heel begripvol mee omgegaan. Ook ben ik tevreden met het resultaat.
Goede service, professioneel. Al mijn vragen zijn goed beantwoord. Resultaat is goed. Betrouwbaar en dat vind ik het belangrijkst.
cor
Ik ben tevreden over het resultaat , verduidelijk voor mij een verbetering zonder dat het te opvallend is. Prettige behandeling door de arts, geen pijn!
shirly
Ik heb eerlijke uitleg gekregen , erg duidelijk, hele vriendelijke mensen en totaal pijnloos.
Linda De Wit
Ik heb een top behandeling gehad en ik ben echt super tevreden met het resultaat.
Ik heb een hele goede uitleg gekregen goed en vooral deskundig. De behandeling was pijnloos.