A. Nieuwkerk

Goede ervaring. Geholpen door de helpdesk per mail voor de juiste batterij keuze voor mijn dect telefoon.

Vele soorten baterijen beschikbaar.

Richard Valk

Prima bedrijf snelle levering top

Prima website alles is prima te vinden

S.Bikhari

Teleurstellend .Ondanks de belofte van een snelle levertijd na bijna een week nog niets ontvangen. Support gemaild. Ook nog geen enkele reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Hoop dat ik alsnog mijn... Teleurstellend .Ondanks de belofte van een snelle levertijd na bijna een week nog niets ontvangen. Support gemaild. Ook nog geen enkele reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Hoop dat ik alsnog mijn batterijen ontvang.
Kortom slechte zaak!!!

luc weemaels sprl

Ik heb een probleem met een toestel dat ik gekocht heb begin maand mei eerste keer willen gebruiken 18 mai werkt niet vanaf 22 mei heb ik al minstes 10 mails gestuurd krijg geen antwoord.

Wim groeneveld

Moeilijk telefonisch bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd! Maar..........dit alles speelde zich af in de bouwvakvakantie!!! Direkt na deze vakantie is er met mij kontakt opgenomen, per mail en... Moeilijk telefonisch bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd! Maar..........dit alles speelde zich af in de bouwvakvakantie!!! Direkt na deze vakantie is er met mij kontakt opgenomen, per mail en zijn mijn bestelde accu's daarna vlot geleverd , met daarna een mail of alles in goede orde was ontvangen!!!! Eind goed, al goed!!

Neen

Emile Verbruggen

Heel tevreden

Prima prijs-kwaliteit en snelle levering

Goede beschrijving, prima prijs en snelle verzending.

Snelle verzending en goede prijs.

Robbie

Besteld, volgende dag geleverd!
Perfect!

Razendsnelle bezorging,vandaag besteld en morgen al in huis en tegen heel redelijke prijzen

kleinere bestellingen worden in een gewatteerde envelop met de gewone post bezorgd(scheelt behoorlijk in prijs)
en niet met post

Ik heb ontvangen waar ik om heb gevraagd en dat is de bedoeling

Goede reactie op mijn vragen