Eerste keer iets besteld, allemaal prima verlopen. Bij bestelling is de leveringstermijn niet gegeven, maar uiteindelijk is het een snelle levering gebleken.

Snel en correct

Edwin B

Batterijen waren goedkoop, van uitstekende kwaliteit en de verzending was erg snel en er werd goed gecommuniceerd over de verzending.

Uitstekende website, die duidelijkheid geeft omtrent de vele namen die voor dezelfde batterij gebruikt worden.

Peter Smits

Beter Batterij heeft mij als nieuwe klant meteen snel en goed geleverd.

De 1e keer meteen perfect Top !

Snel en Goed

peter fidom

Nou ik had geen ervaring met het bedrijf, maar nu ik een aankoop heb gedaan heb ik geen klachten, de bestelling is vlekkeloos verlopen.

Ja de prijs, ze waren goedkoper dan vergelijkbare bedrijven, en dat scheelt toch in de portemonnee, plus een goede afwikkeling.

Zeer slecht. Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. 2 weken geleden e-mail gestuurd, ik heb nog steeds geen antwoord op gekregen. Ik heb mijn bestelling terug gestuurd en moest de verzendkosten zelf... Zeer slecht. Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. 2 weken geleden e-mail gestuurd, ik heb nog steeds geen antwoord op gekregen. Ik heb mijn bestelling terug gestuurd en moest de verzendkosten zelf betalen.

Eigenlijk geen

Creaserv

Correct en snelle levering, zo doe je zaken

zie ervaring

Rente

Product goed. Levering kan wat sneller. Had bestelling nog net op zaterdag verwacht , maar dat lukte niet.

Duidelijke website, betalingsgedeelte duidelijk.
Bestel hier zeker weer mocht ik artikel uit het assortiment nodig hebben.

Snelle levering.

Prachtig product

J van wolven

Prima van bestelling tot levering

Ik had een ultracell 12V, 12 Ah gel loodaccu UCG12-12 deep Cycle besteld maar kreeg een UCG 20-12(12 20AH/20HR. Dus ik had daarover een mail gestuurd en gelijk een reactie op de dag waarop ze open... Ik had een ultracell 12V, 12 Ah gel loodaccu UCG12-12 deep Cycle besteld maar kreeg een UCG 20-12(12 20AH/20HR. Dus ik had daarover een mail gestuurd en gelijk een reactie op de dag waarop ze open waren. Toen hebben ze gelijk de goede accu opgestuurd.

Via de mail een snelle reactie.
Goed met het oplossen van problemen.