Duidelijke site.
Ben goed behandeld

Levering volgens afspraak

Andy

Trage levering. Geen reactie op mail

Reactie Beterbatterij:

Wij hebben deze bestelling direct verstuurd met de post. Helaas is soms wat vertraging in de bezorging. In 98% van de gevallen levert de post de volgende werkdag,

vroon Mindef.

Jammer dat ze niet reageren op mail.
heb bestelling gedaan en betaald maar nog steeds niets ontvangen.
div. mailtjes gestuurd maar blijft stil .

Reactie Beterbatterij:

Bestelling is opnieuw verzonden, mogelijk dat onze mails in de spam terecht zijn gekomen

Goede prijs

Goede prijs

Bestelde hoorbatterijen goed geprijsd en snel afgeleverd. Ik ben een tevreden klant

C.A. Hoeijmans

Website zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik kon na invoering van de gegevens onmiddelijk verschillende producten bekijken. Ook prettig de meededeling al dan niet op voorraad.

Website, zeer snelle levering (de dag na bestelling).
Voor mij een prima ervaring.

Herman

Ik had een accu besteld bij beter batterij omdat deze de volgende dag al geleverd kon worden, en inderdaad zoals belooft de volgende dag in huis.
Helaas was de accu door de bezorger flink...
Helaas was de accu door de bezorger flink beschadigd , een telefoontje naar beter batterij en de situatie uitgelegd, ook dat ik hem snel nodig had.
Er volgde totaal geen discussie maar volledige service gerichte medewerking, waardoor er diezelfde dag nog een nieuwe accu werd verstuurd die ik de volgende dag al binnen had.
Mijn complimenten voor deze service gerichte medewerking, helemaal top!

Snelle service, beloven wat zij zeggen.
Vlotte reactie op het ontstane probleem.
De klant is koning!

VvE Desiderius

Aanschaf van een accu en een oplader

Twee sterke punten: (1) mondeling advies en (2) email-reactie toen ik twijfelde over juiste accu-keuze na aanschaf

J. Hagoort

Makkelijk bestellen. Goed overzicht. Duidelijke productinformatie. Goede terugkoppeling over status van de bestelling.

Die heb ik bij de ervaring al benoemd.