ploeg

snelheid

Bastiaan

Batterijen voor een gehoorapparaat besteld zijn zeer snel geleverd voor een meer dan redelijke prijs. En zijn van uitstekende kwaliteit.

Een vergissing mijnerzijds werd keurig hersteld zodat alles toch op tijd geleverd werd.

Heel goed

Communicatie

robanna

Snel en correcte afhandeling

Ik had een verkeerd artikel besteld wat betekende dat ik €9,90 verzendkosten kwijt was. Daarom zal ik toch beter opletten welk bedrijf geen of weinig verzendkosten heeft.
Tot nu toe nog geen...
Tot nu toe nog geen geld terug ontvangen van beterbatterij daarom zal ik ook de volgende keer opletten dat ik een bedrijf kies met achteraf betalen. Levering was wrl weer snel.
Alles afwegend zou ik dus niet meer bestellen bij beter batterij

Zeer tevreden over uw bedrijf. Prima afhandeling van mijn bestelling

Prijs is aantrekkelijk

chris

alles ging zoals hoort.

MediaBlast

Vlugge levering, ik had er reeds besteld maar te laat gezien dat ze niet in stock waren, heb wel andere gevraagd die goedkoper waren ( 6€ ) en gevraagd wat te doen met het te veel betaalde bedrag en... Vlugge levering, ik had er reeds besteld maar te laat gezien dat ze niet in stock waren, heb wel andere gevraagd die goedkoper waren ( 6€ ) en gevraagd wat te doen met het te veel betaalde bedrag en geen enkel reactie gekregen van hun teweeg.

Maken een eigen besluit en daar blijfte het bij, zelfs als je te veel betaald hebt, ook een track en trace.

Reactie Beterbatterij:

Wij hebben het teveel betaalde bedrag retour geboekt, excuses voor de gebrekkige communicatie over het retour boeken